2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ne biliyim kıs tuhaf bir rüyaydı bebek çok akıllıydı şaştım kaldım anam...

kızlar şu engelliler için kapak kampanyası 31 aralığa kadar uzamş bende demin gördüm kk da
ben destek vermeye bugünden başlıyorum siz ne dersiniz kızlar külfeti yok üstelik toplayabildiğiniz kadr toplayacaksınız hepsi bu:)

hemen hemen hergün içecek alıyoruz evimize kapaklarını ayırucam eşimede söleim çalıştığı yerden de toıplucak kaydirigubbakcemile5

sizde destek vermek istemezmisiniz sevaptır
her 250 kg kapağa 1 tekerlekli sandalye:)
onca parası olmayan engelli vatandaşlarımız varki bence çok yerinde bi kampanya

Günaydın kızlar
Bebek konusunu hiç sormayın,çok istediğim için sanırım,haftada en az 4 kez rüyamdadır
Bu arada buraya daha kış gelmedi,akşamları serin ama gündüzleri şortlar,badiler idare ediyor..

onları biriktiriyorsun canım 31 aralığa kadr birazdan vereceğim adrese gönderiyorsun
ve her 250 kilogram kapağa ,engelli bi vatandaşımıza tekerlekli sandalye gidiyor

ve belkide eve mahkum bi vatandaşımız bizim gibi rahatça(!) dışarı çıkma imkanı bulucak inşallah

Zuzu adetin neden bu kadar gecikti ki?
Nasıl korunuyorsunuz,var mı hamile kalma olasılığın?

bence destek olmanın hiçbi kötü tarafı yok kızlar alt tarafı her gördüğümz mavi kapağı toplucaz hiç bi kaybımız yok
çorbada bizimde tuzumuz olsa fenamı

ne dersiniz ben bugünden itibaren toplucam her önüme gelene de sölücem kızlar desteğininzden şüphem yokolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…