2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selamlar kızlar..
nasılsınız nasıl geçiyor gününz?
bir ev kadını olarak birazdan ev işine başlayacağım... puufff pufffff

:)) undomiel kolay gelsin sana
gayet iyiyim
hergün temizlikmi yapıyn kıss

:)) undomiel kolay gelsin sana
gayet iyiyim
hergün temizlikmi yapıyn kıss

yok tatlım hergün temizlik yapmıorum da yarın arkadaşlarım gelecek.. liseden yakın kız arkadaşlarım :) kocam seyehate gitti cumaya kadar yok
onlara bişiler hazırlıcam. ee bi de toz falan alayım ay bi de pazara çıkıp kış için bişiler atıcam deepfrezeeye yerimseniben

oh ohh anlaşıldı :))

ben ilaç konusunda yan etkilerinden ve hormon ilacı olduğundan dolayı hiç taraftarı değilim
sen uzun düre kullanıcaksın doktorla konuştunmu kaç aydan sonra ilaca ara vermen gerektiğini sordunmu canım

ben ilaç konusunda yan etkilerinden ve hormon ilacı olduğundan dolayı hiç taraftarı değilim
sen uzun düre kullanıcaksın doktorla konuştunmu kaç aydan sonra ilaca ara vermen gerektiğini sordunmu canım

canım tabiki doktor kontrolünde kullanıyorum. doktor ile baya konuştuk bu konuyu şu anda piyasada yan etkisi en az olan ilacı kullanıyorum. hatta sivilcelerimi bile kuruttu neyse şaka bir yana ablamda aynı ilaçtan kullanmıştı ve şu anda nur topu gibi bir bebeği var hatta 14 gün sonra 1 yaşına girecek

bende kullandım 2-3 ay kadar sonra bıraktım yasmin kulandım...bi arkadaşım vardı kadın dogum uzm. yanında çalışıordu onada sordum doktor dediki hatta yurt dışında 14-15 yaşında kullanmaya bşlıyolar öle bişey olsa onların hepsinin bebişi olmazdı dedi

yani bilinen tek zararı biraz göğüsler büyüyor :) bir de en önemli nokta öle kullanıp bir kaç ay sonra istediğin gibi bırakıp sonra tekrar başlamaman gerekiyormuş.. süreklilik meselesi yani

bende kadın doğuma gidicm kızlar adet sancılarım için bide düzensiz ya benim
belkide düzene girsin diye bana da yazabilir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…