2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

[

aynen benimkininde hemen araştırmaya başladı faturyaı görünce neden böyle geldi evde olsay neyse diye...normalde 16 geliyordu

aynen benimkide araştırdı ama nafile :) biliyorduk saat yüzünden fazla geleceğini bizde kiradan kestik haliyle pek yansımadı bize yani

ben hamileymişim yaaa arkadaşım yanlış bakmış 118.7 çıkmış

e bacım üzüldün mü şimdi olumunekankayizsmile
üzülme yaaa
bizde istemiyoruz şu an babak ama hamile olduğumu bilsem uçarım şu an :ecrin_bebek: zemuszemus
Rabbim hayırlarla kucağına almayı nasip etsin

o ne demekmişşşşşşşşşşşşşşş
anam akşama part,i var deseneeeeeeeeeeeeeeeeeee

kan değeri bildiğim kadarıyla canım
belli bir değerin üstünde çıkınca hamile olduğun anlaşılıyor
hatta değer daha çok çıkarsa çoğul gebelik olduğu bile anlaşılıyor
kaydirigubbakcemile2

ne istememesi 4 5 6 gözle bekliordum sabah arkadaşım yok negatf demişti o geçen ayki sonucuma bakmış megersem hamileymişim

bundan sonra kendine daha fazla dikkat etmen gerekiyor..bol bol meyveler tüket..sıkı giyin falan

hayırlı olsun fatmaacımm
çok istiyordun kimbilir ne zamandır hamilesin,olmuyor diye hayıflanır aslında hamileymişsin de haberin yokmuş

yaa elim ayagım titiro ağlayasım avr ama işteyim iştee yaa bu zuzu nerde nasıl sölücem ben bana söleyeckelri vardııııııııııı

ben geldimm..

fatma tebrk ederm çk sewndm senn adına Allah analı babalı büyütsn çk mutlu we sağlıklı bi bebişin olsn inşallah:CüvCüv:

karın agrıları ondanmış demek şüpheleniyordu dogruymuş

evet halada var halada başım dönüyo halada midem bulanıo ama çok değil..amaaaaaaaaaaaaaaaaaan yaaaaaaaa anne luyorum ben ya tabi rabbim 9 ayı hayırlısıyla geçirir kucagım alırsam yaa çok güzel yaaaaaaaaaaaaaaa

sizin bi fikriniz var mı nasıl söleyeyim.. evdeki kaynana faktörünüde düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…