2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya ne güzel çok sevindim valla allah analı bablı büyütsün sağlıkla doğurmak nasip etsin.

zuzu88 fikir süper canım
bende hep böyle bişey hayal ettim,hani pek düşünmedimde yapanlar varmış duyunca hoşuma gitmişti,bende yapıcam inşallah

ajikal hatta ve hatta,mümkün olursa eğer o anları kayda almak isterim ben
daha sonra izlemek için:))))

ayy fatma naptı acaba inşallah eşine sölemeden önce okur fikrimi
numarası olsa arıcam wallakaydirigubbakcemile3

geç kaldın zuzu klava: neysee yaa ben hilmiyi gördüm iş çıkışı onu görünce dayanamadım yaa gülmeye başladım yolun ortasında ama öle böle değil kıkır kıkır gülüyorum noluyo diyo sölyemiyorumki çatladım bende orda yolda pat die söledim napacagını şaşırdı yolda kalabalık herkes var.. gözleri doldu oda başladı gülmeye ikimizde hem aglıoruz hem gülüyoruz yolda bir ileri bir geri gidiyoru çok komikti yaaa eve geldik annesine bi hoşgeldin yaptıktan sonra kolumdan tutup yatak odasına götürdü sarılmalar ağlaşmalar sevinçler vs vs vs vs vs............süper bi duygu yaaaaaaaaaaaaa

fatmacimmmmmmmmmmm cokkkkkkkkk sevindim :)))))))))))))

ay ne güzel bir duygu ilk anne adayimiz mi olucan sen simdi

süper bi duygu yaa p.tesi dr gtcez bakalım naipse... yok ya ilk anne adayı neydi onun nicki yaa bilmiyorumkismile

günaydın çalışan hatunlar... fatmacım çok sevindim. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın günleri göstersin. artık kendine çok dikkat et...

evett çalışan hatun benimm(

tünaydın .yeni bitti büro temizliği

selam.. cumarteside kalkmak o kadar zor ki.. hafta içi çalışıyoruz zaten cumartesi çalışmakta nerden çıkıyor anlamıyorum..

ah ah sormayın... havalar serinledikçe hiç çıkası gelmiyor insanın yataktan. kocişinin sıcacık kollarının arasından :sinifsinif:

yok canım ilk anne adayımız empatik. ikincisi fatma oldu. bakalım sıra kimdekaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…