2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

walla mevlüd vardı ona gittim sonrada annemlere gittik yemeğe.pek bişy ypamadım:)

Ben kendi adima yazim güzel bir duygu inasanin sevdigiyle beraber olmasi ve onunla her aninin gecmesi.

ilk günler nasıl geçiyor orası sizin kendi yuvanız oluyor işe giderken döerken nasıl bir duygu yaşıyorsunuz bekalığı özlüyor musunuz?

ilk günler nasıl geçiyor orası sizin kendi yuvanız oluyor işe giderken döerken nasıl bir duygu yaşıyorsunuz bekalığı özlüyor musunuz?

Valla ilk bana sanki geri gidicem gibi geliyordu hic kendi evim diye benimsiyememistim 3 hafta falan misafir gibi tatille gelmis gibi hissetmistim :))) ama sonra alisiyor insan Sen bekarmisin

Valla ilk bana sanki geri gidicem gibi geliyordu hic kendi evim diye benimsiyememistim 3 hafta falan misafir gibi tatille gelmis gibi hissetmistim :))) ama sonra alisiyor insan Sen bekarmisin

hımm bende düşünüyorumda çok tuhaf olrum sanırım ve bende biryere gidip kalım çok kötü hisseidyorum kendimi annemin olmadığı bir yerde yatamıyorum evlendiğimde ne yapacam bilmiyorum yani :)kaydirigubbakcemile3evet bekarım canım

1000 sayfada anlattık okumaya gücün varsa oku tatlımkaydirigubbakcemile3

1000 sayfaeyvahedigeldismileevde laptopum olsaydı kesin okurdum canım yani ama işteyim malesef:)

Nisanli falanmisin ? Alisiyorsun canim merak etme :))

yemek vakti geldi kıslar
anca toparlanırım kaçtım ben
iyiy öğlenler afiyet olsun herkese

Nisanli falanmisin ? Alisiyorsun canim merak etme :))

daha öle bişeyimiz yok henüz yarın sevgilim askerden geliyorda merak ettim nasıl bir duygu diye:)alışmak zorundayız sonuçta o evde senin kendi evin olucak özeniyorum aslında dün bird edüğüne gittim pek bi tuhaf oldum açıkcası ama sevgilim geldiğide kendi aramızda veya aileler arasında bi söz takmayı düşünüyoz bakalım bir işe girsinde

Hadi hayirli olsun sizin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…