2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

vay anam vay şunu gelişine bakınnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet canım benim bebiş evlilikle aynı yaşte bchg dediğn kan tahlili değilmi inşallah problemsiz devam eder canm

günaydınnn kızlarr

ayy dayanamıycammm herşeyden önce kusura bakmayınnn fatmaaaa hamileeemmiii benmi yanlış anladım

fatmadaki sevince baksanıza
hamile olduğunu anlamamak mümkün değil:))))))))))))))))

günaydın kızlar....

dün çok yorucu bi gün geçirdik. dip temel temizlik yaptık kocişle. akşam iyi uyuduk ama hala uyuyasım var...

günaydın kızlarr,,herkese günaydınlar,sabah sabah anne adayları neşe katmış topiğe
ben en sonunda 1 ay gecikmeli olarak adet oldum allahıma şükürler olsun,
bebek mebek yok yani,testte negatif çıkmıştı zaten
şuan açıköğretim 4.sınıfa geçtim,kpss yi kazanmadan çocuk düşünemiyorum,
evimiz var çok şükür ama geleceğimi & geleceğimizi garanti altına almak istiyorum önce..
Örneğin hamile kalırsam izinlerimden sonuna kadar faydalanmak istiyorum,doğum izni,süt izni vs,,
özel sektör bunların hiç birisini sağlamıyor malesef

durmadan gülesim var ayy nedense....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kesinlikle ajikal en iyisini yaparsın
ben bile onu düşünüyorum şimdi hamile kalsam iznim olmucak doğuma yakın ve sonrasında az biraz

saydığın izinleri toptan kullanmak var doğumdan sonra ,insan bebeğiyle daha çok ilgilenir
ama özel sektör öle değil hangi patron elemanını bu kadar zaman idare edebilirki...

heleki bizim meslekte:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…