Ben gidip yemeği yapayım kızlar..
Görüşürüz sonra.
FATMA aşermelerin belli bi dönemi varmı atıyorum mesela 2.aydan itibaren yada ilk üç ay falan gibi
araba almaya karra verdik kızlar bebekde olunca şart oldu ben karda kışta hemde hamileliğin ilerki dönemlerinde nasıl gidip geleyim....
super geç oldu ama söleyim canım bayat kurumuş ekmekleri ufalayıp un haline getiriyolar.eğer senin ekmeklerin artıyorsa kuruyan ekmekleri atma.yazık günah.onları robottan geçirip böle köfte yapcağın zaman kullanırsın .
galeta unu yapıyolar böyle
oh ne güselgamyoncuiremsu
ekmekleri robottan gecirmek şartmı:1shok:
kurumuş ekmekleri robotta geçir un gbi olur hem sana kolaylık hem kullanmada kolaylık ne varki 5 dk iş ben yaparım hep ama şu zamanlarda artan ekmek olmuyo
ajikal fellah köftesini kayınvalidemin komşusu yapmıştı urfalılarmı adanalılarmı ne, ben beğenmemiştim. zaten bulgurlu şeyleri sevmediğim için, sadece kısır ,içli köfte,çiğköfte yiyorum, onun haricinde bulgur pilavını falan hayatta yemem
Slmsositososito
Aranıza yeni katıldım... Şimdi fellah köftesi dediğiniz şey e az önce baktım netten bu bildiğim , benim severek yediğim , hergün olsa hergün afiyetle yemek isteyeceğim sarımsaklı köfteyerimseniben . Şimdi o köfteyi herkes yapamaz ; ama benim annem bi yapar kızlar .. İşte o zman ımm.... İçli köfte , çiğ köfte yiyen ... güzel yapılmışsa bunuda afiyetle yer.... kaydirigubbakcemile5
selm arzu84 ....
hoşgeldin aramıza
süpercim kullanımında bişey ok ki robotun ekmekleri ceviz akdar kopart içine at roboton kapagını kapat düğmesine bas bu kdr
selam canım şöle göz atıyorum samımı sıcak sohbetlerrr bende işde oldugum ve yogunum buara pek katılamıyorum ama verdınız tarıfler fikirler için kendı payıma hepinizeopuyorumnanaktan
Selam kızlar fatma ve empatık Rabbim hayırlısı ile bebişinizi kucagınıza almayı nasip eder inşş....Allah analı büyütür inşşşaallah
görüyorum arada seniyerimseniben
rica ederim canım ne demek..
birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için:roflol::enbuyukkk:turkbayragi
sağolasın canım darısı szilere artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?