2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

FATMA aşermelerin belli bi dönemi varmı atıyorum mesela 2.aydan itibaren yada ilk üç ay falan gibi

super geç oldu ama söleyim canım bayat kurumuş ekmekleri ufalayıp un haline getiriyolar.eğer senin ekmeklerin artıyorsa kuruyan ekmekleri atma.yazık günah.onları robottan geçirip böle köfte yapcağın zaman kullanırsın .
galeta unu yapıyolar böyle

FATMA aşermelerin belli bi dönemi varmı atıyorum mesela 2.aydan itibaren yada ilk üç ay falan gibi

valla yanlış hatırlamıyorsam ilk 3 ay die biliyorum hani hormanlar değişiyo yükselişe geçi falan yaa

araba almaya karra verdik kızlar bebekde olunca şart oldu ben karda kışta hemde hamileliğin ilerki dönemlerinde nasıl gidip geleyim....

araba almaya karra verdik kızlar bebekde olunca şart oldu ben karda kışta hemde hamileliğin ilerki dönemlerinde nasıl gidip geleyim....

oh ne güselgamyoncuiremsu

ekmekleri robottan gecirmek şartmı:1shok:

oh ne güselgamyoncuiremsu

ekmekleri robottan gecirmek şartmı:1shok:

kurumuş ekmekleri robotta geçir un gbi olur hem sana kolaylık hem kullanmada kolaylık ne varki 5 dk iş ben yaparım hep ama şu zamanlarda artan ekmek olmuyo

Slmsositososito

Aranıza yeni katıldım... Şimdi fellah köftesi dediğiniz şey e az önce baktım netten bu bildiğim , benim severek yediğim , hergün olsa hergün afiyetle yemek isteyeceğim sarımsaklı köfteyerimseniben . Şimdi o köfteyi herkes yapamaz ; ama benim annem bi yapar kızlar .. İşte o zman ımm.... İçli köfte , çiğ köfte yiyen ... güzel yapılmışsa bunuda afiyetle yer.... kaydirigubbakcemile5

Selam kızlar fatma ve empatık Rabbim hayırlısı ile bebişinizi kucagınıza almayı nasip eder inşş....Allah analı büyütür inşşşaallah

hoşgeldin aramıza

süpercim kullanımında bişey ok ki robotun ekmekleri ceviz akdar kopart içine at roboton kapagını kapat düğmesine bas bu kdr

selam canım şöle göz atıyorum samımı sıcak sohbetlerrr bende işde oldugum ve yogunum buara pek katılamıyorum ama verdınız tarıfler fikirler için kendı payıma hepinizeopuyorumnanaktan

görüyorum arada seniyerimseniben

rica ederim canım ne demek..
birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için:roflol::enbuyukkk:turkbayragi

görüyorum arada seniyerimseniben

rica ederim canım ne demek..
birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için:roflol::enbuyukkk:turkbayragi

ewt en buyuk :enbuyukkk: gelınlıgımı modelını takiii araba süsüme kadar burdan aldımsengözlerimebaksanab süper burasıııı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…