2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlar selamm ben kardeş topicten geldim sayılır kabul ederseniz size katılmak istioruummkaydirigubbakcemile3 18 Eylülde evlendim taze gelinim de

ablam kuaför canım (kendi dükkanı değil ama)
onların dükkana yeni bi alet gelmiş onu deniyorum diyodu hatta almamıştı bisüre bacaklarını uzasın diye sonrasında da unuttum gitti sormayı:)
ama sorarım akşam unutmassam ararım bilgi için.

hoşgeldiinnn, hayırlı uğurlu olsunn vereliniortak

Teşekkür ederimmolumunekankayizsmile Gerçi sohbetiniz ilerlemiş baya ama geç sayılmaz, ben hafta içleri işteyim ordan fırsat oldukça giriyorum buraya. Düğünüm 25inde oldu ve daha kendi evimize geçeli 10 gün oldu. Her şey çok yeni, çok heyecanlı

heheheh super şimdi sana sorar şaşırma hee.aynen şu:

foto yokmu fotodelikafadulden

Kızlar selamm ben kardeş topicten geldim sayılır kabul ederseniz size katılmak istioruummkaydirigubbakcemile3 18 Eylülde evlendim taze gelinim de

hoşgeldin kıs kardeş topik hangisiymiş.kaydirigubbakcemile3

heheheh super şimdi sana sorar şaşırma hee.aynen şu:

foto yokmu fotodelikafadulden

akannehir :roflol::roflol::roflol: yayaaaaa

zuzu sorarsan yarın haber verirsen çok sevinirim, baya sardı beni bu lazer epilasyon. gerçi ben sir ağda yapıyorum ama her ay uğraşmayayım bide yazın rahat edeyim diye istiyorum.

hoşgeldin kıs kardeş topik hangisiymiş.kaydirigubbakcemile3

akannehir :roflol::roflol::roflol: yayaaaaa

Sağol süperohaoldumsmile Kardeş topic hangisi bilio musun 2010 Eylül-Ekim gelinleri:)) Ben ordan arkadaşların da bahsetmesi ile haberdar oldum burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…