2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kıslarrr dün ilk kez KKTC'de araba kullandım. buranın trafiği ters olduğundan çok komik geldi. araba kullanırken eşim sürekli soldan soldan diyip durdu. oynayasım geldi soldan soldan :sm_cool:

kaydirigubbakcemile3 oy ne güsel..

ben bayadır kullanmadım hiç..en son ehliyet sınavında :gitme:

çok keyifli araba kullanmak yagamyoncuiremsu

kıslarrr dün ilk kez KKTC'de araba kullandım. buranın trafiği ters olduğundan çok komik geldi. araba kullanırken eşim sürekli soldan soldan diyip durdu. oynayasım geldi soldan soldan :sm_cool:

hehhehehhegamyoncuiremsu açılın yarenay geliyorrr

bende girmek istiyorum ehliyete
otomatik vitesli araba kullandım çok basit.
ama vitesli arabayı anlmadım hiç sinir oldum şu vites olayına.
hoş bir iki denedim üstüne düşsem öğrenirim ama araba yok ki denicek

ben de çok seviyorum araba kullanmayı. İzmir'de vızır vızır kullanırdım. buranın trafiği ters maalesef şimdiye kadar hep eşim işe giderken kullandığı için kullanamamıştım ama bu aralar alışverişe falan giderken kapıyorum elinden arabanın anahtarlarını. çooook özlemişim araba kullanmayı çoooook.... ben de en son kına gecemde kullanmıştım sanırım gamyoncuiremsu

harbiden en zoru vites olayıydı:roflol:

kıslar ben sınavın hepsini tek seferde gectim..çok güsel günlerdi be...

hani direksiyon dersine bir kaç kişi gidiyorsun ya..bir gün bir baktım diger arkadaşlar gelmemiş.bendeki şansa bakın tam 2 saat sürmüştüm arabayı kimse gelmeyince..

başlarda vites olayını ben de sevmemiştim. ama alışınca daha güzel geliyor insana. gerçekten araba kullandığını hissediyorsun aklinialirimsmile

gamyoncuiremsu
yarama tuz bastın üüüüüsenağlama

oohhh seninki de tam keyf olmuştur :teytey:

ehliyetten önce 15 yaşında sürmüştüm ben..araba sürme yerinde ex arkim ögretmişti..

ama hiç kendi başıma trafige çıkmadımm..çok merak ediyorum o gün hanği gün olucak..

Son düzenleme:
nşallah bizde araba almayı düşünüyoruz inş. iyi bişey bulunurda bayram dönüşü arabamızla döneriz yaaa

Araba konusunda hiç cesaretim yok.
Eşim çok istiyor öğrenmemi,bi kaç kez de denedik,sorun yok sürebiliyorum ama
trafiğe çıkmak kabus geliyor banaeyvahedigeldismile

dikkat istiyor sadece kullanmak ..zorlugu..yok

yokuş çıkmak nasıldır acaba bunuda denemedim hiç.

Son düzenleme:
kıslarr hiç korkmayın arabadan. sadece alışmak gerekiyor sonrası çok zevkli. hele trafiğe çıktığınızda kendinize daha çok güveniyorsunuz. ve arabadan hiç inmeyeyim hep araba kullanayım diye düşünüyorsunuz. şuranın trafiğine bi alışayım tutmasın kimse beni :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…