pazartesi malumkaydirigubbakcemile
arse yine girememiş siteye
kıslarr hiç korkmayın arabadan. sadece alışmak gerekiyor sonrası çok zevkli. hele trafiğe çıktığınızda kendinize daha çok güveniyorsunuz. ve arabadan hiç inmeyeyim hep araba kullanayım diye düşünüyorsunuz. şuranın trafiğine bi alışayım tutmasın kimse beni :dance:
kızlarrrrr araba konusu benim ilgi alanımdan bahsediosunuz... :) 23 yaşımdayım.. 20 yaşımdan beridir araba kullanıyorum ve aktif olarak 1.5 yıldır kullanıyorum.. 14 ay önce araba almıştım kendime... işe gidip gelirken kullanıyorum.. o kadar zevkli ve kolay ki anlatamam sadece cesaret meselesi ve size öğretecek kişinin sabrı önemli... süpercim yokuş yukarı çıkmak çok kolay ama durmak çok zordur... durabilmek için debriyaja yarım basıcaksın o anda.... :lepi:
Ben burdayım kızlar ama malum artık ilgi alanım olan diğer topiclere de bakıyorum
kızlarrrrr araba konusu benim ilgi alanımdan bahsediosunuz... :) 23 yaşımdayım.. 20 yaşımdan beridir araba kullanıyorum ve aktif olarak 1.5 yıldır kullanıyorum.. 14 ay önce araba almıştım kendime... işe gidip gelirken kullanıyorum.. o kadar zevkli ve kolay ki anlatamam sadece cesaret meselesi ve size öğretecek kişinin sabrı önemli... süpercim yokuş yukarı çıkmak çok kolay ama durmak çok zordur... durabilmek için debriyaja yarım basıcaksın o anda.... :lepi:
kıslarr hiç korkmayın arabadan. sadece alışmak gerekiyor sonrası çok zevkli. hele trafiğe çıktığınızda kendinize daha çok güveniyorsunuz. ve arabadan hiç inmeyeyim hep araba kullanayım diye düşünüyorsunuz. şuranın trafiğine bi alışayım tutmasın kimse beni :dance:
Ben burdayım kızlar ama malum artık ilgi alanım olan diğer topiclere de bakıyorum
heyt beeeeeeeeee anlatışa bak hele
red aynı yaştayızzz kıss
aa evet canım 23 yaşş hihihih.... canım yokuş yukarı çıkarken örnek veriyorum 3. vitesle mi çıkıyorsun yokuş yukarı 3. vitesle devam etmen lazım yoksa araba stop eder ve ööle kalırsın.. yokuş yukarı durmak ta neden zor zrzba arkaya kayıp her an arkanda olan arabaya çarpabilirsin. bu yüzden de debriyaja yarım basman gerekli ki araba hareket edeceği zaman arkaya geri geri gitmesin araba. okiş mi?
ben izmirde sürekli kullanıyorum. Ama kıbrısda bir kere kullandım nevrim döndü.
Ama en azından yollar çok kalabalık değil.
Gönyeliden Girneye gitmiştim.
okiş formul debrija yarımm basarak çıkmak..ve vites ayarıyla oynamamak öyle midir...
Bende Ehliyete yeni basladim bakalim napicam
yollar çok kalabalık değil, ayrıca sürücüler de Türkiye deki kadar sabırsız değiller. o yüzden daha kolay burda araba kullanmak sadece sola alışmak gerekiyor canım. insanın dediğin gibi nevri dönüyor. hele dönüşlerde bi an kalıyorsun ne yapcaktım şimdi, dar mı geniş mi alacaktım die:uhm:
hayır... debriyaja yarım basarak yokuşta durmak... çıkarken debriyaja basmana gerek yok.
vitesle oynamadan yokuşu çıkmak .
ben kaçar herkese ii sohbet ii akşamlar byby
düm düz gidiyorsun yane degişen bişey yok..
sadece vitese dokunmayacagız öylemi..
sadece yokuş için gecerli degilki zaten her duruşta her zaman debrija sonuna kadar basılmaz..yoksa araba stop ediyor..gamyoncuiremsu
ben kaçar herkese ii sohbet ii akşamlar byby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?