2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

böööö :dilcikar:
kendin ettin kendin buldun .senin yüzünden hep:dilcikar:

sabaha kadar geçmesse işe gelmeden hastanede inerim bi 5dk.kaydirigubbakcemile

bende 2009 mart ayinda tanistim temmuz da cumartesi nisan pazartesi Nikah oldu :))) nisan 2010 2 ocakda da evlendik

böööö :dilcikar:
kendin ettin kendin buldun .senin yüzünden hep:dilcikar:

sabaha kadar geçmesse işe gelmeden hastanede inerim bi 5dk.kaydirigubbakcemile

YAA BEN ETTİMDE CANIM EGER VARSA BİŞEY HAP FALAN ALIRSIN BİŞEY LUR MAZAALLAH BUNU ÖNLEMEK Bİ 5 DK FAZLA ZAMANINI ALMAZ YANİ:dolumunekankayizsmile

fazla karamsar davranma lütfen....

zaman su gibi geciyor resmenboshayallersmileboshayallersmile
tabı canım cook sukru halımee yınede dıyroum ya ewdekıelr fazla ustume gelıyor sıkıyor vss ondan bunalıyorum aslında:S canım zaten su aıle baskısı olmasa nerde kaldın saat kac gıbı hersey süpperr oluak canım

peki canım haklısın .zatn şu üstüne görme konusunu okuynca korktum.bi de sen fişekledin

nişanlılık zor anlıyorum seni..artık yeter evlenelim diyorsun o an..
çünkü her kafadan bir ses..birde nişanlılık evlilik yoluna tam girmek ya o yol bitsin artık diyorsun...a.s

Son düzenleme:
peki canım haklısın .zatn şu üstüne görme konusunu okuynca korktum.bi de sen fişekledin

BEN PİNPİRİKLİYİM GLİBA Çok üzgünüm çoook

KIZLAR YAAA BEBEĞE İSİM KONUSUNDA YARDIM EDİN AY İŞEYLER SÖLEYİN BEN ŞİMDİDEN LİSTELİYİM OLMAZMI? opuyorumnanaktan

HA BU ARADA KK TEYZELERİ NE ALACAKSINIZ BEBİKİM:d:d YEGENİNİZE:dance:

sormaa ömürr işte her dönem bısey beklemekle gecıyorrr :) sız dugunu astınız sımdı aylık hastalıgı beklıyorsunuz olmadı bebısssler beklıyorsunuzz :))

AMAN AYYY BENİM DÜĞÜN ZOR OLDU SIKITILI OLDU YİNEDE GÜZELDİ AMA ŞİMDİ DAHA Bİ GÜZEL YAAA NE BİLİYİM ÖLE VALLA.... BEBİŞDE BENİ ŞİMDİLİK HAFİFTEN SARSIYO AMA İNŞ. DÜZELİR:d:d:dkaydirigubbakcemile5

nişanlılık zor anlıyorum seni..artık yeter evlenelim diyorsun o an..
çünkü her kafadan bir ses..birde nişanlılık evlilik yoluna tam girmek ya o yol bitsin artık diyorsun...a.s
aynen oyle fatmacımm aynen :) her kafadan bı ses cıkmazı yoruyor benı D hehh tam damardan gırdın suan anlatamam sana:)

al bir tane oyuncak arabagamyoncuiremsu

birtane çiçek a.s.

birtane dondurma :icecream:

birtane oyuncak bebek benden olsun:roflol:

kız olursa ecrin koyabilirsin..
anlamı: ALLAHIN hediyesi demek..

al bir tane oyuncak arabagamyoncuiremsu

birtane çiçek a.s.

Birtane dondurma :icecream:

Birtane oyuncak bebek benden olsun:roflol:

Kız olursa ecrin koyabilirsin..
Anlamı: Allahın hediyesi demek..

hımmmmmmmm mantıklı yazdım kenara bir erkek bir kız ismi sölerseniz ii olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…