AYNEN BENİM YAZDIGIM GİBİ BHCG KAGIDA YAZ BU TESTİ YAPTIRMAK İSTİYORUM DE SAĞLIKILAR İÇİN NORMAL SENİ TAKİP EDECEKELR DEĞİL YAA İŞ ÇIKIŞIO DEĞİLDE SABAH İŞE GELİRKEN UGRA 5DK BİŞEY DEĞİL AAYYY ÖLDÜRECEK BU BENİ AYYYYYYYYYYYYYYY ŞİŞTİM :dance::dilcikar:a.s.
kaydirigubbakcemile5 aynı sayılırız
böööö :dilcikar:
kendin ettin kendin buldun .senin yüzünden hep:dilcikar:
sabaha kadar geçmesse işe gelmeden hastanede inerim bi 5dk.kaydirigubbakcemile
tabı canım cook sukru halımee yınede dıyroum ya ewdekıelr fazla ustume gelıyor sıkıyor vss ondan bunalıyorum aslında:S canım zaten su aıle baskısı olmasa nerde kaldın saat kac gıbı hersey süpperr oluak canımfazla karamsar davranma lütfen....
zaman su gibi geciyor resmenboshayallersmileboshayallersmile
adım yasemın canım :)) cok sukur halımede tabıkı hihoyyytbencede haline şükret yaskadkaydirigubbakcemile3
tabı canım cook sukru halımee yınede dıyroum ya ewdekıelr fazla ustume gelıyor sıkıyor vss ondan bunalıyorum aslında:S canım zaten su aıle baskısı olmasa nerde kaldın saat kac gıbı hersey süpperr oluak canım
peki canım haklısın .zatn şu üstüne görme konusunu okuynca korktum.bi de sen fişekledin
sormaa ömürr işte her dönem bısey beklemekle gecıyorrr :) sız dugunu astınız sımdı aylık hastalıgı beklıyorsunuz olmadı bebısssler beklıyorsunuzz :))YASKAD BAK BANA EVLNDİKTE BEBİŞİMİZ BİLE OLUCAK GÖRÜYORMUSUN ŞU İŞİ SEN:d
evet canım Yasemin ve Kadirr :))yasemin & kadir mi --------yaskad
adım yasemın canım :)) cok sukur halımede tabıkı hihoyyyt
sormaa ömürr işte her dönem bısey beklemekle gecıyorrr :) sız dugunu astınız sımdı aylık hastalıgı beklıyorsunuz olmadı bebısssler beklıyorsunuzz :))
aynen oyle fatmacımm aynen :) her kafadan bı ses cıkmazı yoruyor benınişanlılık zor anlıyorum seni..artık yeter evlenelim diyorsun o an..
çünkü her kafadan bir ses..birde nişanlılık evlilik yoluna tam girmek ya o yol bitsin artık diyorsun...a.s
evet hayatımnişanlında 81 li dimi:))
BEN PİNPİRİKLİYİM GLİBA Çok üzgünüm çoook
KIZLAR YAAA BEBEĞE İSİM KONUSUNDA YARDIM EDİN AY İŞEYLER SÖLEYİN BEN ŞİMDİDEN LİSTELİYİM OLMAZMI? opuyorumnanaktan
HA BU ARADA KK TEYZELERİ NE ALACAKSINIZ BEBİKİM:d:d YEGENİNİZE:dance:
aynen oyle fatmacımm aynen :) her kafadan bı ses cıkmazı yoruyor benıD hehh tam damardan gırdın suan anlatamam sana:)
al bir tane oyuncak arabagamyoncuiremsu
birtane çiçek a.s.
Birtane dondurma :icecream:
Birtane oyuncak bebek benden olsun:roflol:
Kız olursa ecrin koyabilirsin..
Anlamı: Allahın hediyesi demek..
evet hayatım:))) hakkımda herseyı bılıyorsunuz
Ben yasemin 90 lıyım
nişanlım kadir 81 li
he bu arada ufak bı detay armızda 9 yas var kzılarrdedımya kaptı buyuttu bırakmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?