2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benimde kankamı günü geçti 5 gün ikna ettik test yapmakiçin sobra yapmış
aradı beni negatifmiş
oda haziranda evlendi cmtsi kadar beklicek olmassa kan yaptırıcaz belki teyze olurum

fatma varya sen içime kurt düşürdün dahada bi karnım ağrımaya başladıkaydirigubbakcemile3

düşünsene adet oluyosun hiç bişy yok herşey normal ama hamilein :s çok karışık iş yaa

yaskad ben 22 ay nişanlı kaldım nolmuşş 9 ay nekilaelaelaelaelae

Son düzenleme:
fatma varya sen içime kurt düşürdün dahada bi karnım ağrımaya başladıkaydirigubbakcemile3

düşünsene adet oluyosun hiç bişy yok herşey normal ama hamilein :s çok karışık iş yaa

bi kan tahlili yaparsın olur biter rahatlarsın

hadı canım :)) yaranı deşmek istemedim arkadasımm:) ama mahallede her goren kısının 2 gunde 1 ee dugun ne zaman demesındne oyel sıkıldım kıı ya ıslerı guclerı yok her gordukelrınde aynı sey sorulurmuu dun ne dedıysem o dıyorum artık :)))

22 ay mı:1shok: bizim toplam flörtümüz o kadar sürmedi. hatta biz flört etmeye başlayalı kasımda tam 2 yıl olacak. 4 ay nişanlı kaldım ben. günler geçmek bilmiyordu resmen. çok iyi sabretmişin ya. nişanlıyken daha bi çabuk kavuşası geliyor insanın Şeniz

yaskad8190 ne güzelmişsin be,fıstık gibi olmuşsun valla,gelinlik çok yakışacak bellihihoyyyt

ay bilmem öle şeyleri hastaneye nereye gitcem kime dicem hangi bölüme gitcem:bbo:
Hem izin alma sorunum var işler yoğun.

özele gitsem nekadar alır.

acile gidicen diceksin ordaki sekretere bhcg testi yaptırmak istiyorum dersin oda seni kadın doguma yönlendirir ise çok acelenin oldugunu sölersin oky 5 dk iş

bende hiç pişman olmadım insan daha bi özlüyor kızlar:))
valla herşey güzeldi .sadece dediğim gibi insan daha bi özlüyor .kavuşcağı günü bekliyor.çok güzel geçti o 22 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…