2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

eşimin annesi de memlekette ben aglıyınca diyoki aşkım ya ben napim diyor..bak senin annen yakında istedigin zaman görüyorsun diyor haklıda ..ama elimden bişey gelmiyor..yüregim kopuyor bazen anneli evlere alışmışım napim..bazen bu ayrılık bana başka bir gidişide hatırlatır oldu..allah gecinden versin..dayanılır şey degil ana yoklugu..ben ne duygusalmışım anne konusunda..
annemle o kadar laylom degildik..annem sessiz bi kadındır ama her dedigimi yapardı be..
boshayallersmile

ne zaman diner bu sendrom bilmiyorum..ama ilk günlere nazaran alıştımmmm

Arkadaşlar ya sıkılmıyor musunuz evlilikten flan sonuçta 1-2 ay değil bide nebiliyim kovalar özgürlüğüne düşkün kimsenin özgürlüğü altına giremz ya şahsen ben :) nebileyim mesela benim giyecek kıyafetime flan karışırsa şahsen sorun olabilir ???

KARIŞAN YOKKİ :sm_confused:

karışmayan biriyle evlenirsin sende..seni anlayan biriyle olursun...canım

sen seni anlayanla evlenirsin zaten..
bu nedenle sorun yaşamazsınn..:sm_confused:

canm neden güleyim sonçta aynı ewde diilsnz her ne kadar yakın oklsanzda we annen tekmiş o kadar haklısınki:çok üzgünüm:

bnde istanbl içindede olsam uzağa gdicem korkuorm sz böle dedkçe dhada içim acıo boshayallersmile

korkma canım hayat işte alıştırıyor el mahkum..eşinle mutlu olunca bir şekilde gögüs geriyorsun bu hasrete..boshayallersmile

yani benim e. arkadaşlarım genelde karışırlarda bana onu giyme tel nonu her arkadaşına verme onun için ayrılırdım bende inş. düzgün biri çıkar karşıma o zmana kadar

herşey gönlünce olsun yorumsuz..

mutlaka senin ruh ikiniz karşına çıkar merak etme..

____insan sevdiğine hiç doyamaz, bu yüzden sıkılmaz canım___

:)
teşekkürler ipek böceğim arkladaşlar bide ben nickimi nasıl değiştirebilirim yeri değil ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…