şu aglama muhabbetlerini anne-baba muhabbetlerini kapatsak...
içimiz dökelim ne olcak yaasenağlama
ok ben kaçar o zaman size ii sohbetler....
Arkadaşlar ya sıkılmıyor musunuz evlilikten flan sonuçta 1-2 ay değil bide nebiliyim kovalar özgürlüğüne düşkün kimsenin özgürlüğü altına giremz ya şahsen ben :) nebileyim mesela benim giyecek kıyafetime flan karışırsa şahsen sorun olabilir ???
Arkadaşlar ya sıkılmıyor musunuz evlilikten flan sonuçta 1-2 ay değil bide nebiliyim kovalar özgürlüğüne düşkün kimsenin özgürlüğü altına giremz ya şahsen ben :) nebileyim mesela benim giyecek kıyafetime flan karışırsa şahsen sorun olabilir ???
karışmadığı için problem yok. kaydirigubbakcemile2
kıymetini bil bugünlerin..
gülme ama annem çok yakında ..
benim kardeşim şuan asker annem evde tek içim parçalanıyor..
gecen kardeşime mektup yazmış..bayramda yataktan kalk dicek kimsem yok yazmış..
dün aklıma geldi bu cümle hep..mafoldumbenmafoldum
eşimin annesi de memlekette ben aglıyınca diyoki aşkım ya ben napim diyor..bak senin annen yakında istedigin zaman görüyorsun diyor haklıda ..ama elimden bişey gelmiyor..yüregim kopuyor bazen anneli evlere alışmışım napim..bazen bu ayrılık bana başka bir gidişide hatırlatır oldu..allah gecinden versin..dayanılır şey degil ana yoklugu..ben ne duygusalmışım anne konusunda..
annemle o kadar laylom degildik..annem sessiz bi kadındır ama her dedigimi yapardı be..
boshayallersmile
ne zaman diner bu sendrom bilmiyorum..ama ilk günlere nazaran alıştımmmm
canm neden güleyim sonçta aynı ewde diilsnz her ne kadar yakın oklsanzda we annen tekmiş o kadar haklısınki:çok üzgünüm:
aynen..onun ne düşündügünü hissedebiliyorum..bu yüzden çok üzülüyorum:sm_confused:
bnde istanbl içindede olsam uzağa gdicem korkuorm sz böle dedkçe dhada içim acıo boshayallersmile
korkma canım hayat işte alıştırıyor el mahkum..eşinle mutlu olunca bir şekilde gögüs geriyorsun bu hasrete..boshayallersmile
haklsın.. inşallah öyle olr allah hepimize yardm etsn:Saruboceq:
:)
teşekkürler ipek böceğim arkladaşlar bide ben nickimi nasıl değiştirebilirim yeri değil ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?