2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ben geldim kızlar.
Kurabiyeyi yapmadım,cevizli irmik tatlısı yaptım=)
Bu arada bir benden tarif istemiş,kim hatırlayamadım.
Ben yapmadım ama verebilirim tarifi..

kızlarrrrrr ben geldimmmm
ama ne kadar süre kalabilirim bilmiyorum :2:
siteye giriş yapamıyorum umarım sorun çözülecek çok özledim sizi senağlama

Ben geldim kızlar.
Kurabiyeyi yapmadım,cevizli irmik tatlısı yaptım=)
Bu arada bir benden tarif istemiş,kim hatırlayamadım.
Ben yapmadım ama verebilirim tarifi..

ben bennn ben istedim....
cevizli irmik tatlısınınkinide istiyorummmm:kedi:

ya yok benim IP adresim bamlanıyomuş ne demekse bilmiyorum. şimdi bakalım nolacak, curly uğraşıyo çözüm için.
süper bütün muhabbetleri bana özetle lütfen dün akşam evde baktım biraz tabi bizimki hemen dibimde bitiverdi napıyosun diye hiiçç deyip kapatmak zorunda kaldım.

kızlar yazdklarınızın hepsni okudum
yasemin çok yakışmş elbsen çk gzel bir gelin olacaksn katılıorm opuyorumnanaktan
fatma irem isminide beğeniorm bn cennet bahçesi demek we daha farklı anlamları da war
Canım cok tesekkur ederımm :) memnun oldum senın adını öğrenebılrımıyım patron geldı ıslerr dolu tepemde cok katılamıyorummm

yasemin canım yeni bakabildim. gerçekten çok tatlısın. Allah tamamına erdirsin inşallah canım. inan bana düğünden sonra oturup ne çabuk evlendik biz diyeceksin. gelinlikle de harika olacaksın tatlım opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3

özetle

fatmaya çoçuk isimleri önerdik istek üzerine..
bir kısım haplardan hamilelikten bahsetti gün içersinde
sonra yeni bir arkadaşımız yaskad bizimle nişan resimleri paylaştık.
onu yorumladık
sonra herkes ilişkilerinin süresini yazdık..hep birlikte paylaştık..
sonra anne özleminden bahsettiksenağlama
sonra bir arkadaş sıkılmıyormusunuz 1 2 ay degil bu evlilk falan diye bir cümle attı ortaya onu yorumladık..bu kadar şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…