günaydın asya nasılsın
iyim canım sen nasılsın bebiş nasıl
vay kızlar yeni butonlar eklenmişş
bend eiyiyim bebeişde iyi sesi solugu çıkmıyo ye iç yat iştesırnaşık şey
evet ne işe yarıcak bunlar:uhm:
biraz işlerim var kıslar ..döncem size....
dün eşimşn yigenin dogum günündeydik..akşam 12 de eve geldim üüü
yatıyorum hemen sabah oluyor yahu..
hani şu elti varya bilmem ne dersin aşkıma dedimki bana pasta yedir..bebek almıştım elime...
eltide yanımdaydı..kaydirigubbakcemile3 eşim agzıma pasta verirken yeme kıs alma dedi..
niyemiş.ben onun her verdigini yerim dedim..aşkım da yaaa dedi..kadın sustu heeeee
aradan 2 dakka gecti baktım eltim çatalla agzıma pasta uzattı..yedim :) benim verdigimi de yedin ama yedi..bende dedim bende geri çevirme yoktur..alırım verileni dedim..
kıslar bunlar küçük şeyler ben mi yanlış düşünüyorum..ara bozuculuk yapıyor sanki..
şakayla karışık..CADIARZU
heheheh şu 'katılıyorum' 'katılmıyorum' butonunu görünce aklıma geldi.
lisedeyken derste bi konu hakkında görüş bildiriyoduk .bi arkadaşım konuştu oturdu yerine .sonra başka bi arkadaşım izin aldı hocadan aynen şöle dedi '' hocam x arkadaşıma katılıyorum ama gülmekten' hehehekaydirigubbakcemile3
canım benim çevremde de var böyle tipler. altından kalkamayınca da yeni evlisiniz zamanla görcez sizi de deyip üste çıkıyorlar. herkes ilk günlerini görüyo bizde bence. o günlere olan özlemlerini de bizimle uğraşarak çıkarmaya çalışıyorlarkaydirigubbakcemile:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?