gunaydın cıcımm hosgeldınngünaydın kızlarrrrr
ohh ne güzel dimi zuzu,,biz cumarteside çalışalım akşama kadar bunlar cumayı haftanın son günü saysınlar,,allahım bana memur olmayı nasip ett yalvarırım:Saruboceq:
ohh ne guzell :)) darısı bızım gıbı bı memur olamayanların basınaa ınsallahh :) canımsağlık memuruyum cnım il sağ müdürlüğünde... ardahanda
aaminn inşallah cnaımohh ne güzel dimi zuzu,,biz cumarteside çalışalım akşama kadar bunlar cumayı haftanın son günü saysınlar,,allahım bana memur olmayı nasip ett yalvarırım:Saruboceq:
ohh ne guzell :)) darısı bızım gıbı bı memur olamayanların basınaa ınsallahh :) canım
yoo :)) askolsun kzlarr :) yaranızı desmek ıstemedık =)) sadece cumartesı gunu bızı beklemeyın dıee bı hatırlatmaydıı:)inşallah canımm:)))
nüspet yapıyo bunlar zatii:mymeka:
super eltin resmen çocuk gibi,her halttan çıkmasa olmuyormu,otursun oturduğu yerde beni sinir etti sabah sabah
ne mezunusun fatmacım :) bızde içerden dısardan okusakta memurr olsak ya:)amin amin bende daha yeniyim canım 1,5 yıllık memurum onunb öncesi 6 sene özelde idim...
ne mezunusun fatmacım :) bızde içerden dısardan okusakta memurr olsak ya:)
maşallahh canımm :) ne dıyım sen haketmıssın zaten memurluguu :)sağlık meslek lisesi canım:):) 2 üni okudum dışardan fakat atanmama yardımı olmayacagı için ikisinide son senelerimnde bıraktm biri akdeniz üni idi biri açıköğretim
maşallahh canımm :) ne dıyım sen haketmıssın zaten memurluguu :)
hosgeldın canımmm :) ıyıyızz ya senn ?ben geldiiim günaydın kızlar nasılsınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?