2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aa bu arada kızlarr dün bir arkadaşş televızyon sormsutuuuu bız cıksıta baktık kadırleee

LG LE5300 e karar verdik full LED TV ve suanda fıyatı çok düşmüş 1750 e var İstanbul Bilişimde

ohh ne güzel dimi zuzu,,biz cumarteside çalışalım akşama kadar bunlar cumayı haftanın son günü saysınlar,,allahım bana memur olmayı nasip ett yalvarırım:Saruboceq:

ohh ne güzel dimi zuzu,,biz cumarteside çalışalım akşama kadar bunlar cumayı haftanın son günü saysınlar,,allahım bana memur olmayı nasip ett yalvarırım:Saruboceq:

inş. canım inş. haftayada 3 gün tatilim avr 29 ekim yaşasın cumhuriyet bayramı

bu yıl çok çabuk geçti kızlar yaa sizede öle geliyormu.
dün noterdeydim aralık ayında defter tasdikleri var. noter diyo geliyo aralık yinee.evet dedim yaa sanki dün yaptık defterleri .ne çabuk geldi :))

ana katılmadıgım 2 şey gözüküyor bende..katılıyorum işaretledim ama ben yaaakannehir

ne mezunusun fatmacım :) bızde içerden dısardan okusakta memurr olsak ya:)

sağlık meslek lisesi canım:):) 2 üni okudum dışardan fakat atanmama yardımı olmayacagı için ikisinide son senelerimnde bıraktm biri akdeniz üni idi biri açıköğretim

maşallahh canımm :) ne dıyım sen haketmıssın zaten memurluguu :)

1 sene çok çalıştım hem çalışıyorum çok yogun olarak hastanede hemde hafta sonları dershane hafta içi kendim çalışırdım günde 500 soru çözmeden yatmazdım asla bozlmayan gözlerimi bozdum gözlük takmaya başladım sonra sınava yakın beim bölümden çok az alınıyordu 68 kişi türkiye geneli ilk atamalarda buraya yerleştim ardahana 82 puanla halada burdayız bakalım :):):):)

ohh bee rahat rahat kafamı dağıtayım, özlemişim kızlar sizi, ama işin kötü tarafı bugünlerde yine çok yoğunum bakalım nasıl yetişicem muhabbete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…