off süperrsinn canım aksam hemen gırıp bakıcammmm :) beklıyorum heyecanla fotolarınıı :)Yok bence sen gayet manken olsan yakışır cicimkaydirigubbakcemile3
Aşkmeleği yoğun ısrarlar neticesinde kaldırmak zorunda kaldım albümü bi ara gösteririm sana ayrıca olmamıkaydirigubbakcemile5
Yarenay ne iş yapıosun canım?
Ahahaha zuzuuu sanırım o senin mesajların için başkalarınını katılıp katılmama sayısı herkes sende katılmıyorumu denedi ya onun etkisi olabilir:roflol:
Benim bi salonda bi de yatak oasında yatak başucunda duvar stickerlarım var fotosunu çekip ekleyeyim canım görürüsün akşam
anam nerdesin kıs sayın bamlı bayan zuzu44:CüvCüv:
delikafaduldennaniknaniknaniknanikgeldim mapus güzeli oldum dur birazdan gelicem işim çıktı patron çağırıyo bekleyin
delikafaduldennaniknaniknaniknanikgeldim mapus güzeli oldum dur birazdan gelicem işim çıktı patron çağırıyo bekleyin
off süperrsinn canım aksam hemen gırıp bakıcammmm :) beklıyorum heyecanla fotolarınıı :)
Tamamdır canım :lepi:
luxxor bu Katiliyorum Katilmiyorum nedemek oluyor anket falan icin mi ?
Sinemcim sanırım mesaj sayısını azaltmak için yapmışlar bilmiyorum kikaydirigubbakcemile3 Hani katılıyorum diye yazıp uğraşma diye tek bi butona basıosun:) Ya da şu daha mümkün, şimdi senin mesajlarına katılıp katılmama oranı isminin yanında yazıo atıyorum eğer 1 ay sonra 100 kişi senin dediklerine katılmadıysa seni kenara çekip bu kız ne yazıo da kimse katılmıo die incelemeye alabilir site yönetimizemuszemus Tabi bunlar benim varsayımlarım
Fatma gecmis olsun
Sicak bir süt ic ici gelir
Adam akşamdan kalma büyük bir baş ağrısıyla uyanmış zorlukla gözleri...ni açarak, y...atağından doğrularak şöyle bir etrafına bakmış komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri ütülenmiş durumda aspirinleri içerken komodindeki not dikkatini çekmiş
"sevgilim, günaydın. kahvaltın mutfakta. ben alışverişe gidiyorum. erken dönerim seni seviyorum."
kalkıp giyinmiş ve mutfağa gitmiş bakmış oğlu kahvaltı ediyor ve kendi servisi ve gazeteleride masanın üstünde duruyormuş oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş "evlat dün gece neler oldu biliyor musun?" oğlu; dün gece sarhoş olarak eve geldiğinde saat üçü geçiyordu. önce koridordaki sandalyeyi devirdin ve ardından kustun, daha sonrada yüzünü odanın kapısına çarptın ve bir gözün morardı. adam şaşırmış vaziyette: anlayamadım. neden o zaman her şey temiz, kahvaltı hazır ve gazetelerim alınmış?
Çocuknu mu soruyorsun? annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp, pantolonunu çıkarmaya çalıştığında;
bayan, beni yanlız bırakın "BEN EVLİ BİR ADAMIM" dedin
zuzu44 sen niye bamlandın canım,bilen birisi varsa anlatsın banadaa?
Adam akşamdan kalma büyük bir baş ağrısıyla uyanmış zorlukla gözleri...ni açarak, y...atağından doğrularak şöyle bir etrafına bakmış komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri ütülenmiş durumda aspirinleri içerken komodindeki not dikkatini çekmiş
"sevgilim, günaydın. kahvaltın mutfakta. ben alışverişe gidiyorum. erken dönerim seni seviyorum."
kalkıp giyinmiş ve mutfağa gitmiş bakmış oğlu kahvaltı ediyor ve kendi servisi ve gazeteleride masanın üstünde duruyormuş oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş "evlat dün gece neler oldu biliyor musun?" oğlu; dün gece sarhoş olarak eve geldiğinde saat üçü geçiyordu. önce koridordaki sandalyeyi devirdin ve ardından kustun, daha sonrada yüzünü odanın kapısına çarptın ve bir gözün morardı. adam şaşırmış vaziyette: anlayamadım. neden o zaman her şey temiz, kahvaltı hazır ve gazetelerim alınmış?
Çocuknu mu soruyorsun? annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp, pantolonunu çıkarmaya çalıştığında;
bayan, beni yanlız bırakın "BEN EVLİ BİR ADAMIM" dedin
sıcak şerbet yap canım oda ıyı gelır mıdene hem basıt hem yapabılrısın ıs yerınde:Sişteyim yaaa süt yokki yaa sanki bişleyler yemişim de mideme oturmuş gibi yaaaaaaaaaa
sıcak şerbet yap canım oda ıyı gelır mıdene hem basıt hem yapabılrısın ıs yerınde:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?