2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızalar size bişi sorcam....

müdürüm bana dedi ki seni rüyamdaa gördüm deddii... ben de aaaa hayırdır insallah ne gördünüz dedim.. ii mi kötü mü dedim. normal bi şekilde... adam bana mini kot etek giyinmiştin dedi.. bide kendi bacağında boyunu gösterdi.. sinir sinirr..... sapık ...

söyleyişi de biraz farkllıydı ....

siz bundan ne anlarsınız... benim hiç hoşuma gitmedi açıkçasıı.... sanırım istifa edicem...

çok güzel bu canım....

selam kızlar. Nasılsınız bakalım? Redd ne tuhaf müdürmüş o öyle. İstifamı verecem deme hemen sakin ol. Ancak dikkatli de ol.

selam kızlar. Nasılsınız bakalım? Redd ne tuhaf müdürmüş o öyle. İstifamı verecem deme hemen sakin ol. Ancak dikkatli de ol.

ya canım.. bu ilk deil.. böle nasıl desem daha önce de beni rahatsız edicek sözler sarfetti... sözle taciz gibi anladın mı?

Bugün de böle diiinceee ben ne yapıorum ya burda dedim.. adam resmen sözle taciz edio...

adamın fantazileri farklı heralde...

ne düşünüosun? Abartıo olabilir miyim? siz olsanız ne düşünürdünüz?

sen daha iyi tanıyorsun müdürünü bziden iyi bilirsin ne kast ettiğni..

neden öylr kötü yönü düşündün kıs...
dogrudur belki rüyamı her türlü şey görülüyor..

ne dedi meselA........

kızlar bugün bunu aldım

Eklentiler

• $303444-1.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 36
bende bot baktım cumartesi..bakınıyorum daha karar vermedim güle güle giy zuzu

kızlar sorun çözüldümü bilmiyorum ama tesadüf girdim, hala sorunun ne olduğu bulunamıyor. her siteye giriyorum sadece KK ya giremiyorum ama yöneticiler bizden kaynaklı sorun yok diyolar. bakalım nolacak.
ÇOKKK ÖZLEEDİİMMM SİZİİİ

ah canım arse banada diger ay aynısı olmuştu..sürekli ısrarla tek tek dene hep oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…