2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dilekçede yazması hoş olmaz bence ...konuşsa bi dert konuşmasa bi dert
ya adam yüzsüzlüğe vurup ''yokk canımmm ayıp nasıl yakıştırdın bana ,hiç öle bi niyetim olmadı, demek sen böle anladın '' gibilerden derse....olacağına bak....

canım.. bizim merkez izmir de ... patron da merkez de... istifa dilekçemi zaten müdüre vermek zorundayım.. patrona veremem direkmen... ayrıca zaten öle şeyler söledii zaman tersliyorum... yani ne alaka bunu gördünüz dedim sert bi şekilde , çok komiksiniz resmen dedim.. işime döndüm... rengi kızardı zaten.. nie evlendin ki derken... pardon da size mi sorcaktım evlenirken dedim.. bunun gibi şeylerr hepsi birikti bugün bende resmen.. paronaya mı yapıom dedim acaba ama önceleri... deil deil kesinliklee gerçek...

böle işte...

bir de eşinle konuş bakalım o nasıl yorumlayacak.

kızlar sordum ama arada kaynadı sanırım tekrar soruyorum. İçinizde yazz kullanan var mı? ben başlayalı 4 gün oldu leke yapıyor :S:S Normal mi ?

keisnllikle zuzu bi de bu tarafı var olayın..... inkar kısmı...

redd canım, bence işin aslını öğrenmeden ve kesin kes ortaya çıkarmadan eşinle konuşman onuda tedirgin etmekten başka işe yaramaz.
çünkü hangi eş olursa olsun hemen çıkacaksın o işten der ve sen işi bıraktıktan sonrada gider o müdürmü her ne haltsa ağzını burnunu kırar karakolluk olur.

oluyomuş sirkencubin ....ben kullnmıyorum yinede bi kulllanan daha ii bilirç....

redd peki eşine nasıl anlatcan bize anlattığın gibimi..yani sözlü taciz ediyor ,sapıklık yapıyormu diceksin..direk böle demesende olayın bu olduğunu anlıcak zaten...

benim eşim gider döver böle bişey olsa

kızlar sordum ama arada kaynadı sanırım tekrar soruyorum. İçinizde yazz kullanan var mı? ben başlayalı 4 gün oldu leke yapıyor :S:S Normal mi ?

Canım hepsi aynıdır doğum kontrol haplarının.. ilk kullanım da .. 1-2 haftaya kadar lekeler olur.. bende de olmuştu 1 haftaya kadar leke leke... geçti sonra...

sonra göğüste şişkinlikler olabilir. mide bulantıları olabilir... 1 hafta 10 gün sora bişi kalmaz ama... ben yasmin kullanıorum.. ben de de olmuştu..

Hiç ses etmeden çık işten bence. Ben olsam eşime anlatmazdım.
Erkekler bizim gibi değil onun namususun sonuçta.
Daha büyük tepkilere yol açabilir eşinde. O da hoş olmayan durum olur.
Eğer anlatacaksan da bakışlarından rahatsız oluyorum gibi, hoşuma gitmiyor gibi şeyler söyle.

Canim leke derken vücutta mi leke ? Normalde her dogum k. hapi ilk 3 ay lekelenme tarzinda bir kanama yapar bilgin olsun sonra geciyoe ama eger 3 aydan fazla sürerse dr. danis.

sea ve arse noktası noktasına katılıyorum ......

dediğim gibi benim eşim ertesi gün işe göndermez o gider döver gelirdi

sağol redd. Araştırdım 3 kutuya kadar leke yapabiliyormuş. Muayeneye gidecem ama hem dr ameliyattaymış hem de her seferinde 185 lira ödemem gerekiyormuş :S Oysaki üniversitede öğretim üyesi farkı yatırmıştım; ben tek sefer para yatırmayla muayeneye hep gidebilirim sanıyordum :S

arsecim.. adam ii niyetli yaklaşıo ama değil... bu adamı ben 4 yıldır tanıyorum... bi önceki şirketimde de müdürüm dü.. o zamanlar da sallamıodum.. bi kulağımdan girio dierinden çıkıodu... ya şimdi evlendim ve kocama karşı sorumluyum... adamın bana her dediii şeyde kendimi kötü hissediom.. evliyim ve bu beni daha çok rahatsız edio.. arttık bi kulağımdan girip dierinden çıkamıo malesef... eşim kavgacı bi tip deil böle.. işini savcılığa dilekçe vererek bitirmeyi sever... ben işten çıktıktan sora da bunlarla uğraşıcaını sanmıorum. ve eer ki bugün konuşmaya karar verirsem istifa etmek istiyorum.. nedeni de bu bu bu dicem... aynen size sölediim gibi anlatıcamm... direkkt dolaysızz olarak...

arrse red zaten sözlü tacizlerden bahsediyor..rahatsızmış zaten daha neyi anlasın..başına bir felaketmi gelmesi lazım illa

red in sucu ne?

185 miii.... canımmm çok yaa.... sizde özel hastaneler de kurumlara bağlı indirimler uygulanmıo mu? Canım bizim burda özel hastane de her muayene 20-25 tl kurumuna göre emekliysen 15 tl falan.. tetkikler yapılacaı zaman hangi bölüm olduu önemli deil.. fark alıolar.. önem sırasına göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…