bak hele...
konuşucam süpercim... bi akşam olsun da.....
istifa ederken yazılı bir kağıt veriryorsan eğer müdürünün sapıkça konuşmalarından rahatsız olduğundan istifanı verdigini yaz bence. Ya da öncesinde müdürle bir konuş bu tarz konuşmalardan hoşlanmadığını aksine seni rahatsız ettiğini vs..
anlat canım gizleme hiç bişeyini ..birlikte karar verin..
söylemsen diyecek adam yeni evlendin neden işten çıktın hayırdrı dicek..
canım.. bizim merkez izmir de ... patron da merkez de... istifa dilekçemi zaten müdüre vermek zorundayım.. patrona veremem direkmen... ayrıca zaten öle şeyler söledii zaman tersliyorum... yani ne alaka bunu gördünüz dedim sert bi şekilde , çok komiksiniz resmen dedim.. işime döndüm... rengi kızardı zaten.. nie evlendin ki derken... pardon da size mi sorcaktım evlenirken dedim.. bunun gibi şeylerr hepsi birikti bugün bende resmen.. paronaya mı yapıom dedim acaba ama önceleri... deil deil kesinliklee gerçek...
böle işte...
dilekçede yazması hoş olmaz bence ...konuşsa bi dert konuşmasa bi dert
ya adam yüzsüzlüğe vurup ''yokk canımmm ayıp nasıl yakıştırdın bana ,hiç öle bi niyetim olmadı, demek sen böle anladın '' gibilerden derse....olacağına bak....
kızlar sordum ama arada kaynadı sanırım tekrar soruyorum. İçinizde yazz kullanan var mı? ben başlayalı 4 gün oldu leke yapıyor :S:S Normal mi ?
canım.. bizim merkez izmir de ... patron da merkez de... istifa dilekçemi zaten müdüre vermek zorundayım.. patrona veremem direkmen... ayrıca zaten öle şeyler söledii zaman tersliyorum... yani ne alaka bunu gördünüz dedim sert bi şekilde , çok komiksiniz resmen dedim.. işime döndüm... rengi kızardı zaten.. nie evlendin ki derken... pardon da size mi sorcaktım evlenirken dedim.. bunun gibi şeylerr hepsi birikti bugün bende resmen.. paronaya mı yapıom dedim acaba ama önceleri... deil deil kesinliklee gerçek...
böle işte...
keisnllikle zuzu bi de bu tarafı var olayın..... inkar kısmı...
kızlar sordum ama arada kaynadı sanırım tekrar soruyorum. İçinizde yazz kullanan var mı? ben başlayalı 4 gün oldu leke yapıyor :S:S Normal mi ?
Canım hepsi aynıdır doğum kontrol haplarının.. ilk kullanım da .. 1-2 haftaya kadar lekeler olur.. bende de olmuştu 1 haftaya kadar leke leke... geçti sonra...
sonra göğüste şişkinlikler olabilir. mide bulantıları olabilir... 1 hafta 10 gün sora bişi kalmaz ama... ben yasmin kullanıorum.. ben de de olmuştu..
redd canım, bence işin aslını öğrenmeden ve kesin kes ortaya çıkarmadan eşinle konuşman onuda tedirgin etmekten başka işe yaramaz.
çünkü hangi eş olursa olsun hemen çıkacaksın o işten der ve sen işi bıraktıktan sonrada gider o müdürmü her ne haltsa ağzını burnunu kırar karakolluk olur.
oluyomuş sirkencubin ....ben kullnmıyorum yinede bi kulllanan daha ii bilirç....
redd peki eşine nasıl anlatcan bize anlattığın gibimi..yani sözlü taciz ediyor ,sapıklık yapıyormu diceksin..direk böle demesende olayın bu olduğunu anlıcak zaten...
benim eşim gider döver böle bişey olsa
sağol redd. Araştırdım 3 kutuya kadar leke yapabiliyormuş. Muayeneye gidecem ama hem dr ameliyattaymış hem de her seferinde 185 lira ödemem gerekiyormuş :S Oysaki üniversitede öğretim üyesi farkı yatırmıştım; ben tek sefer para yatırmayla muayeneye hep gidebilirim sanıyordum :S
arrse red zaten sözlü tacizlerden bahsediyor..rahatsızmış zaten daha neyi anlasın..başına bir felaketmi gelmesi lazım illa
red in sucu ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?