2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

çok yoğunum canım anca girebildim ..daha da çok işim varda..sizi merak ettim

zuzucum giremedim siteye mail aktifi mi ne gerekiomuş ben de yönetime mesaj attım hallettiler anca girebildim yani zuzucum evlilik hayatına alışmaya çalışıorum ama şunu anladım ki çok zor ve çok meşakatli bir işmiş özellikle de eşinle anlaşabilmek her halini her huyunu kabul edebilmek çok zormuş benimkisi nişanlıyken de dediim dedikti ama çok üstelemezdi ben ne istersem önünde sonunda yapardı ama evlendik evleneli ne derse o olsun istior bi de bana kızıor dediini kabul etmessem falan of yaa

zamanla alışırsınız birbirinize canım..eşin şimdi evlendiniz ya evin erkeği kıvamına giriyor sözüm geçsin istiyor..hani baştan nasılsa öle devam eder korkusu var belliki .
boşver sende onu yavaş yavaş işlersin anlamaz bile:78:

heaven ilkgün sendromlarına girmişsin bile..boşver takma..
zamanla oturuyor herşey:97:

oturur merak etme sonuçta severek evlendiğin bir insan:95:

zaman la şöyle 2 ay tama olsun öyle bakalım:82:

canım hiç merak etme. başta zuzunun da dediği gibi evin reisi benim havasında gezdiklerinden herşeye onlar karar vermek istiyorlar. ama zamanla değişir herşey. ortak karar almaya alışırsınız. hatta benimki şuanda çoğunu bana bırakmış durumda. maaşlarımızı hep ben ayarlıyorum. nereye ne verilecek, neler alınacak, neler ertelenecek. önceden faturaları bile kendisi yatırmak isterdi. şimdi maaşı alıp hooop benim elime veriyor zamanla hepsi düzelir hiç sıkma canını tatlım

ayy oturuor dimi kıslar yaa benimki beni delirticek yoksa umarım ilerde böle devam etmez

hemen her şey mükemmel olmaz az dur bakalım. Sonuçta iki farklı insan aynı evde ortak yaşamaya başlıyor. Doğduğumuz aynı evi paylaştğıımz ailemizle bile bazen çatışırken eşimizle mi çatışamamak normal olmayan bir durum olsa gerek.

slmm kızlarr,,
heaven cım cnm bende sen gibiyim arada sorun yaşıyoruz baya bizimde 1.5 ay oldu bakalım bende zamanla oturacak ümidiyle bekliyorum umarım herşey biran önce yoluna girer ve daha huzurlu bir yuvamız olur.

:79y fatma bebek rahat eder.valla sıcak havada dogacak...pek hasta olmaz işte en güzeli.oo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…