2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sorma canımcım yaa kendime nasıl kolaylık sağlayabilirim die düşünüorum hep dondurucuya neler atabilirim onları düşünüorum ama ona bile fırsatım olmuor ki anam bi de düşünsene çocuk olduunu ayyy kabus gibi yaaa

ayy sorma ben çok korkuodum yaa ilk gece korktuumdan kastım kendimi olmadı o gece bişi yorgunduk bi de uyuduk ertesi sabah kalktık deneyelim dedik ama kendimi kastıımdan çok canım acıdı biraz da kan geldi ama çok az sora balayına gittik orda da her denememizde acaip canım acıdı ve azar azar kan geldi acısından dolaı ben iyiyce korkar oldum hep böle acıcakmı bu die düşünüodum anneme danıştım o da kendini kasarsan hep acır dedi kasma kendini dedi ben de kasmamaya çalıştım daha rahat olmaı denedim ve yine acıdı ama daha az acıdı ve bu sefer de çok kan geldi yani tam anlamıyla kızlıım yırtıldı o günden sonra da acımadı şimdi rahatım çok şükür

Valla kendini parçalama derim bende.. Olduğu kadar olsun herşey, eşinde yardımcı oluyorsa ne mutlu.. Çocuk oluncayı düşünürsen çocuk yapamazsın, illah bişekilde düzene oturur herşey.. Kendini çok hırpalama ama yine söylüyorum, bu hayatta senden daha değerli bişey daha yok.. Ona göre yaşa..

hadi hayırlı olsun hlmbtl

evet sor heaven ya bende çok acı çektim kasıldım o günler ama boşuna kasılıyoruz..

önceleri çok fazlaydı pek bişi yiyemiyodum ama 2-3 gündür iyiym şükür çok hafif var ama baş edebiliyorum sen ?

bende etten sütten anlayacağın faydalı olan herşeyden tiksiniyorum, hiç istifra etmedim daha ama yemek yiyemiyorum pek, salçaı ekmek yiyebiliyorum.. nolcak böyle bilmiyorum valla

bende etten sütten anlayacağın faydalı olan herşeyden tiksiniyorum, hiç istifra etmedim daha ama yemek yiyemiyorum pek, salçaı ekmek yiyebiliyorum.. nolcak böyle bilmiyorum valla

hımmm düzelir inş. ama benim öle bi tiksintim yok çok çıkardım çok ondan ve daha hafif hafif 2-3 gündür yiyebiliyorum.. nerdesin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…