tam 5 ay oldu evleneli çizelgeme bakınnn:98:
:92:
ayy süpercim arsecim zuzu_88 canımsınız yaa geçmişi okudum merak etmişsiniz beni kötü bişi olmasın diye endişelenmişsiniz sizi çok seviyorum yaa oyyyy
ayy süpercim arsecim zuzu_88 canımsınız yaa geçmişi okudum merak etmişsiniz beni kötü bişi olmasın diye endişelenmişsiniz sizi çok seviyorum yaa oyyyy
çok zaman oldu gözümüz yolda kaldı canım napalım
:98:
ayyy kuşuuummmmm:98::97::81:
sirkencubin canım ben evlenmeden önce 3 haftalık izine çıktım döndüümde de kk ya giremedim arkadaşlarım da merak etmişler geçmişi okurken gördüm de o yüzden
napalım okadar zaman hiç görünmedin .merak ettik
Inciyle bir gittin inci döndü heaven yok ortalarda:83:
kıslar akşama ne yemek var evinizde ben bu akşam yemekyapmıcam dışarda yeriz herhalde akşam seansına sinemaya gitce newyorkta beş minareye
benim bu akşamki yemeğim dünden hazır. Türlü yaptım ben. bu akşam önden bir çorba, yanına pilav, bir de salata yaptım mı tamamdır.belki sonrası için de sütlaç yaparım. ama tam emin değilim tatlıdan.
oooo kıs ne hamaratsın sen ölee maşallahbenimki hemen yemek die tutturuor aynı saatte evde oluoruz bi de o yüzden beklemeye vakit olmuor ben de dün sabahtan kalktım buzluktan konserve yeşil fasulye çıkarmıştım akşam gelince 10 dkk düdüklü de pişiriverdim aşkıma da salatayı yaptırttım sofrayı kurdurttum sabah ta makarna yapmıştım işe gitmeden önce ama bitti yemekler ayy öğlen olsun yaa acıktım beeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?