2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayy süpercim arsecim zuzu_88 canımsınız yaa geçmişi okudum merak etmişsiniz beni kötü bişi olmasın diye endişelenmişsiniz sizi çok seviyorum yaa oyyyy

sirkencubin canım ben evlenmeden önce 3 haftalık izine çıktım döndüümde de kk ya giremedim arkadaşlarım da merak etmişler geçmişi okurken gördüm de o yüzden

napalım okadar zaman hiç görünmedin .merak ettik

inciyle bir gittin inci döndü heaven yok ortalarda:83:

kıslar akşama ne yemek var evinizde ben bu akşam yemekyapmıcam dışarda yeriz herhalde akşam seansına sinemaya gitce newyorkta beş minareye

kıslar akşama ne yemek var evinizde ben bu akşam yemekyapmıcam dışarda yeriz herhalde akşam seansına sinemaya gitce newyorkta beş minareye

Dün biz de annemlere gidecektik ama anneme gidemeyince eşim balık almış bugün yememiz için onu fırına attım dün yedik. haliyle bugüne yemek yok dışarda yeriz zaten alışveriş de yapmamız gerekiyorhepsi çıkar aradan =) O filmi ben de merak ediyorum Sen git bakalım nasıl bualcaksın yorum alırım senden

benim bu akşamki yemeğim dünden hazır. Türlü yaptım ben. bu akşam önden bir çorba, yanına pilav, bir de salata yaptım mı tamamdır. belki sonrası için de sütlaç yaparım. ama tam emin değilim tatlıdan.

biz de kaç gündür dışarda yedik nerdeyse bir haftadır varya eve hç bakamadım hafta sonu da şehir dışına gidicez nolcak bilmiorum evin hali ütü bile yapamadım bu akşam da sinemada olucaz ütü yine kaldı ben film hakkında yorum yaparım sizlere kötüyse hiç gitmeyin boşuna derim:82:

oooo kıs ne hamaratsın sen ölee maşallah benimki hemen yemek die tutturuor aynı saatte evde oluoruz bi de o yüzden beklemeye vakit olmuor ben de dün sabahtan kalktım buzluktan konserve yeşil fasulye çıkarmıştım akşam gelince 10 dkk düdüklü de pişiriverdim aşkıma da salatayı yaptırttım sofrayı kurdurttum sabah ta makarna yapmıştım işe gitmeden önce ama bitti yemekler ayy öğlen olsun yaa acıktım beeennn

heaven seviniriz canım. biz de istiyoruz bu günlerde sinemaya gitmeyi ama Türk filmleri çok kısa bir süre sonra tvye düşüyor ya, onun yerine başka filme mi gitsek diye düşünüyorum. şuan için çevremde o filmi izlemiş kimse yok. yarın senden alırız fikirlerini artık

canım ben akşam yemeğini yiyip bulaşıkları kaldırdıktan sonra ertesi günün yemeğini yapıyorum. çok daha rahat oluyor. zaten tvde dizilerden başka bişey yok maalesef. ben de mutfakta vakit geçiriyorum. sen de az hamarat değilmişin bu arada

bende makarna sosu hazırladım gidince bitek makarnayı haşlıcam bide çorba yaparım yanına ama ne çorbası yapsam bilmiyorum(
kızlar eşim mantı yaptığımda yanında başka çeşittte olmasını istiyor sizce manıtının yanına ne gider?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…