2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım nasıl oynanıor ben beceremedim onu oynıcaktım

canım 2 tane aynı olan bulup tıklıyosun ikisinede , onlar yok oluyor..yanlız köşelerden tık yapabilirsin..mesela üç tane şekli var yan yana ortadakini tıklayamıyon..

çiftleri eleye eleye azaltıyon orayı

acımıyormu yaaa...
bana hem maddi hem manevi külfet gibi geliyor..ama zaten her ay kaşımı bıyığımı aldırıyorum hatta 2hafta sonra çıkıyolar ufaktan

acımıyormu yaaa...
bana hem maddi hem manevi külfet gibi geliyor..ama zaten her ay kaşımı bıyığımı aldırıyorum hatta 2hafta sonra çıkıyolar ufaktan

emla diye bir krem var girmeden yarım saat önce onu sürüyosun heryerine uyuşuyo, hiçbirşey hissetmiyosun ,sinek ısırıyo gibi.
valla ben sir ağda yapıyodum kendim ama zaman kaybından başka birşey değil, ve ömür boyu kurtuluyosun ,tatilmiş falan filan uğraşmıyosun. sürekli tertemizsin. maddi açıdanda sadece bir kere ödüyosun bidaha ömür boyu ağdaya falan para vermiyosun.
ben öyle düşünüyorum :82:

evt o emlayı ilk ağdaya başladıgımda sürüyordum... uff başım agrıyoooooooooooooooo

%80 garanti % 20 de tek tük kalıyo. tabi bunda kılk yapının çok etkisi oluyomuş, benimkide %100 başarı dedi. %20 kalan içinde 3 yıl sonra sadece 1 seans yaptırmayla oda bitiyomuş

lazerle zaten iğneli kökten çözüm değil

kız ben yarından itibaren yokum ayyy meraktan nasıl durucam

fatma hayırlı yolculuklar, şimdiden iyi bayramlar. ben de merakla beklicem ama ben evdeyim. girer bakarım cumartesi pazar...

kızlar nihayet yine girdim siteye
napıyonuzzz ?
bu arada ben lazer epilasyona başladım ayın başında

hayırlı olsun canım türkiyede olsam ben de istiyordum

işten çıkınca canım benim... kış temizliiğle uğraşmaya başladımm e malum adanaya daha yeni yeni souklar geldi...... öpüom sizi.... görüşrüz...

bana da lazım kış temizliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…