2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Almanyadayim Canim...

Bende sakarya yi dünüyorum hangi otele gittiniz..

hadi ya birde şeye başvurdum şimdi..kelimenin gücüne
arse söylersin kız seni canlı canlı izliyim..

dün eşimle izliyorduk işte komik biraz yarışma paralar canlı canlı..
diyor of o paralar bende olsa 7 tane daire alırım senin altına hmen bir jeep çekerim falan hayaller kuruyorduk:92:

Son düzenleme:
benim babam hep haydan gelen huya gider der o yüzden böyle havadan gelen paralara fazla hevesim yok benim, keyif sadece, kazanırsamda kendime 1 ev alırım gerisini bağışlarım, alın terimle kazandığımla geçinirim

akşama yemek ne yapacağıma karar veremedim. eve gidince artık içimden ne gelirse yapcam. bugünlük mesaim bitmek üzere. akşam komedi dükkanı var. herkese tavsiye ederim. günün yorgunluğunu attırıyor kesinlikle. herkese iyi akşamlar

Ne insanlar yaşadıklarıma engel olabilir ne de engeller yolumdan çevirebilir..... Sen ve özlemin beni hayatla barışık kılan.. Sen ve varlığın umutlarımı artıran.. Öyle bir yerleştin ki içime SEN bile çekip çıkaramazsın oradan..!!! Yüreğin ÖMÜRLÜK bende EMANET ...!!!
(Str )Devamını Gör
Ne insanlar yaşadıklarıma engel olabilir ne de engeller yolumdan çevirebilir.. Sen ve özlemin beni hayatla barışık kılan.. Sen ve varlığın umutlarımı artıran.. Öyle bir yerleştin ki içime SEN bile çekip çıkaramazsın oradan..!!! Yüreğin ÖMÜRLÜK bende emanet...!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…