2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

görümce nerden çıktı şimdi..

herşeyin agası ..paşası sensin evde oh ne güsel dimi:79:

aynenn valla annem derdi onu öle koyma aman bırak ben yaparım şimdi kendi evim istediğim gibi yapıyorum gerçi benim kocişte azcık karışır ama ölee çok değil hem yardım eder hem karıştığından ses etmiyorum çok

hoşbuldum yarenaycım evet zorda olsa tatlı zorluklar huzur olunca borçta olsa hepsi halloluyo çok şükür başbaşa verip geçiniyoruz karışanımız yok yaa ne mutlu

kızlar kayınvalidelerinizle aynı şehirde misiniz
bayram temizliği olayı için bi beklentisi oluyor mu sizden merak ettim

memlekette kendisi..nedenki size öylemi..herkes kendi evinden sorumludur benim bildigim..evinde kızı var o yapardı yani burdada olsa..yardım istemedigi sürece el atmazdım..istesede geri çevirmezdim ama..dert etmem böyle şeylerii

[[FONT="Lucida Sans Unicode"]B]Dostluğu, sevgiyi ve geleceği... Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı... Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.[/B][/FONT]

Son düzenleme:
benimki hafiften çaktırıyor komşuları senin gelinin var yardım eder diyomuş bende ses çıkarmadım hiç saygısızlık yapamam ama ztn bi pazar günüm var anca kendime yetişiyorum şükür eli ayağı tutuyor yapabilir aslında yavaş yavaş geçen bayram gerçi bayram sabahı süpürüp silelim diye kalkıştık sabahın 8inde ama bu bayram bilemiiyorum nolur

kızlar kayınvalidelerinizle aynı şehirde misiniz
bayram temizliği olayı için bi beklentisi oluyor mu sizden merak ettim

Merhaba Canim ;

Öncelikle aramiza HosgeldiN....

Bende kaynanamla ayni shirdeyim benim kaynamam herkesin isini begenmez ve kendisi temizlik hastasi hergün temizlik inanin sadece yemek yemek icin ve cay icin otururur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…