2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

endüstri mühendisiyim.
sen çalışmıyorsun herhalde.
istanbulda çalışırmıydın?

Ben calismiyorum burada Almanca Dil Kursuna gidiyorum suan daha 1.5 yil var bitmesine
Evet Istanbul Da olsaydim eger kesinlikle calisirdim bende yedek parca satis elemani olarak calisiyordum büyük bir otomotiv sirketinde

benim nikahim yazin oldu temmuz da yurt disina geldigim icin evraklar icin erken yapildi nikah ama ocakta da günesli bir gündü dügünümüzün oldugu gün ama gece cok yagmur yagmisti salondan ciktiktan sonra

ocakta güneşli gün güzel olmuş canım

Ben calismiyorum burada Almanca Dil Kursuna gidiyorum suan daha 1.5 yil var bitmesine
Evet Istanbul Da olsaydim eger kesinlikle calisirdim bende yedek parca satis elemani olarak calisiyordum büyük bir otomotiv sirketinde

canım kursun biterse çalışırsın yine.

bu sene istanbul baya bir sicak oldu bayram da da cok güzel olmus havalar Balayinizda güzel gecmistir ins. nereye gittiniz balayina

bende kibrisa gittim bizim de cok güzel gecti kibris baya bir sicakti

T-shirtle dolastik hic mantolarimizi giymedik aksamlari hirkayla cikiyorduk disai

canım ben şuanda Kıbrıs'ta yaşıyorum. nasıl güzel geçirdiniz burda balayını anlamıyorum. Türkiye'den gelenler için herşey pahalı, ayrıca gezilip görülecek sınırlı sayıda yeri var. Şu adadan 2 senede kurtulursam çooook sevincem ya

günaydın kıslar

yeni bir güne günaydın kıslar. sizin oralar nasıl bilemiyorum ama biz burda pırıl pırıl güneşli bir güne uyandık. zaten buraya katlanmamın tek nedeni

günaydın süper yarenay
yarenaycım benimde nişanlıyken eşim kıbrısta çalışıyordu
çok kararsız kaldık nerde yaşasak istanbul mu kıbrıs mı
sonra istanbula karar verdik.
bir an önce kurtulmanı dilerim canım.

fıstıklar günaydın.....
dün akşam yine 8,30 da çıktım (...bugünde biraz yoğunum ...inşallah bugün fazla geç çıkmam..yarından itbaren birazda olsa rahatım.inşallah tabii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…