2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben 3 gün kendimi yeterince işe verdim super ..ben almayayım
zaten grip oluyorum galiba burnum bi akıyor bi tıkanıyor...

zuzu geçmiş olsun canım. hemen bol c vitamini al. özellikle ayaklarını sıcak tut. geldi hastalık mevsimi

sağol canım yanımda B12 benexol var onu içicem ...patronum bi gelsin gidip eczadan o tozlar varya hani neydi ismi...onlardan alıp içeyim diyorum..

üşümede geliyor ...yandım ben ((

dün iş çıkışı annemlere gittim babamda gripmiş...eve dönmem 11,30 oldu..duş aldım yattım gözlerimden sanki alevler fırlıyor..okadar çok yandıki gözlerim...haftanın yorgunluğunu sıcak bir duşla attım..

geçmiş olsun zuzu taylold canım
artı ağrı kesici filan alma içinde ağrı kesici var
benim kardeşim aferinle taylodu birden içerdi oysaki 2 side aynı bire toz biri hap
b12 içmene gerek yok bence :94:

tylol hotın tadından dolayı ben hiç içemiyorum. geçen sene grip olduğumda doktora bunu söylemiştim o da bana asist plus diye bir toz vermişti. onun tadı daha iyiydi. senin de öyle bir sorunun varsa eczacıya bir sor istersen canım.

tamam asyacım daha içmedim...
yarenay aynen canım yaa hiç sevmiyorum tadını zorunlu içiyorum işte...tam adı bumu canım asist plus mu dicem eczacıya....

tamam asyacım daha içmedim...
yarenay aynen canım yaa hiç sevmiyorum tadını zorunlu içiyorum işte...tam adı bumu canım asist plus mu dicem eczacıya....

canım 2 si ayrı şeyler asist plus balgam söktürücü taylond grip için aferin katerin tazında bişi
toz içemiyosan aferin fort al yut gitsin:94:

hmmm....anladım canım...toz içiyoruma ama pek beğenmiyorum..başka bi toz varsa dedim ondan yane...onu deneyim bide dediydim...balgam falan yok yine taylonda kaldık yani

günaydın kızlarr
aa ben tylol hut a bayılıyorum ya,ilaç olduğunu bilmesem hergün içerim,oralet gibi ekşi ekşii

asyacım ama doktor onu bana gripken tylolhot içemediğimi söyledim diye vermişti :26: :26:

ben de baktım şimdi netten elifin söylediği gibi yazıyor. e bu doktor bana bunu niye verdi ki????

hhhheheheheeh doktorda blmiyor demekki

kızlar klimayı açmıştım ...dışarı çıktım müşteriye, geldim şimdi...hemen arkamdan patronum geldi odaya..yok efenim niye klimayı kapatmamışım...her dışarı çıkışımda klimamı kapanır yaa
bana diyo sen evinde öle mi yapıyosun komşuya giderken açıkmı gidiyosun diyo ..delimidir nedir ya....
bende dedim komşuya gitmiyorum ben..

günaydın kıslar fatmaya bişi sorcaktım ama o da yok burada kadın doğuma gittiin zaman hangi testleri yapıolar fatmacım çocuk istiyoruz dediimiz zaman semear testi falan yapılıor mu isteğe bağlı mı yapılıor yoksa hepatit b testi yapılıor galiba rahime bakılıor kist varmı die falan başka ne gibi tahliller yapılıor bir de ne kadr ödeniyor bu tahlillere ben özele gitmek istiyorum ama çok yüksek bir mebla da odemek istemiorum açıkçası

heaven maşallah kıs oyunda 12binleri bulmuşsun :81:bende 13bin küsürdeyim....hadi yetiş bana....:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…