dün iş çıkışı annemlere gittim babamda gripmiş...eve dönmem 11,30 oldu..duş aldım yattım gözlerimden sanki alevler fırlıyor..okadar çok yandıki gözlerim...haftanın yorgunluğunu sıcak bir duşla attım..
geçmiş olsun zuzu taylold canım
artı ağrı kesici filan alma içinde ağrı kesici var
benim kardeşim aferinle taylodu birden içerdi oysaki 2 side aynı bire toz biri hap
b12 içmene gerek yok bence :94:
tylol hotın tadından dolayı ben hiç içemiyorum. geçen sene grip olduğumda doktora bunu söylemiştim o da bana asist plus diye bir toz vermişti. onun tadı daha iyiydi. senin de öyle bir sorunun varsa eczacıya bir sor istersen canım.
tamam asyacım daha içmedim...
yarenay aynen canım yaa hiç sevmiyorum tadını zorunlu içiyorum işte...tam adı bumu canım asist plus mu dicem eczacıya....
tamam asyacım daha içmedim...
yarenay aynen canım yaa hiç sevmiyorum tadını zorunlu içiyorum işte...tam adı bumu canım asist plus mu dicem eczacıya....
hmmm....anladım canım...toz içiyoruma ama pek beğenmiyorum..başka bi toz varsa dedim ondan yane...onu deneyim bide dediydim...balgam falan yok yine taylonda kaldık yani
günaydın kıslar fatmaya bişi sorcaktım ama o da yok burada kadın doğuma gittiin zaman hangi testleri yapıolar fatmacım çocuk istiyoruz dediimiz zaman semear testi falan yapılıor mu isteğe bağlı mı yapılıor yoksa hepatit b testi yapılıor galiba rahime bakılıor kist varmı die falan başka ne gibi tahliller yapılıor bir de ne kadr ödeniyor bu tahlillere ben özele gitmek istiyorum ama çok yüksek bir mebla da odemek istemiorum açıkçası