biz de cumartesi gecesi önce sinemaya gittik, ordan geldik dvd izledik. sanırım bizim de yatışımız aynıydı. telefonları salonda bıraktığımızdan biz 12 gibi uyandık ama yataktan kalkmamız 1'i buldu :89:
benim eşim çok kıskançtır süper. önceleri çok belli eder, çok tepki verirdi ama artık kendini frenleyebiliyor. yine de yüzünden çok net anlayabilirsin kıskandığını. bazen akşamları işyerindekilerden bahsedince bile bozuluyor hepsini tanımasına rağmen. ilk zamanlarda çok tepki verdiği için hoşuma gitmezdi, ama şimdi böyle tadında kıskanıyor benim de çok hoşuma gidiyor
sorma ya resmen içim titredi fırladım yataktan..bide benim başımda duruyor telefonlar....
kıyafet konusunda değilde daha çok karşı cinslerde kıskançlık oluyo galiba :) yani tartışcak kadar kıskançık yaşamadık hiçbizaman...bazen ben arkadaş ortamında benimle fazla ilgilenmediğinde evde accuk tirip atarım yani oda cilve babında
eşim haftasonuda çalıştıgı için cumartesi 2,30 da kalktım:90:
pazarda 10,30 da kalktım erken oldu ama napim uyku kalmamıştı bende
aman sormayın..
dün annemdeydik kızlar...mahallenin çoçukları kavga ediyordu..annemle izliyorduk
eşimde dışardaydı baktım geliyor bana dedi ..sokaga girer girmez gir içeri dedi..kafasıyal işaret yaptı sinir etti beni ya..ne var yani baksam:88: