2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

:111: kız nasıl görmüyon yaw....avatarının üstüne bak ..ortada dımdızlak yazıyo iştee.....

bence o kıskançlıktan değildir super ...sevmiyo demekki öle şeyleri yapı meselesi...sonuçta ne o film seyreder gibi düşünmüştür....
benim eşimde napıyon girsene içeri Allasen diyebilirdi

öylemi derdi seninki de

ne biliyim zuzu ya çoçuk a laf der gibi ne öyle dışardan:88:

ahhhhh:95: kız sana alıntı yaptım gösterdim nerde olduğunu anlamadınmı halen yaw......bakşimdi

Bugün 11:45 ................................. Konu Sahibi : super87 ................ #15844
Profil bilgileri zuzu_88 Giriş tarihi:Jun 2010 Mesajlar:2,771
sen koru Yarabbim

olabilir canım nolcak...sonuçta kafasıyla işaret etmiş sana....azarlayıpta sokmamış ya içeri....

bak yavrum sakin sakin anlatıcam ...sayıyorum içimden 1 2 3 4 .....derin nefes.....

bak şimdi senin avatarının yani peteğin resminin üzerinde mesajı yazdığın tarih saat varya ( bugün ..11,50 ) onu aynı izada takip et biraz ilersinde ortada yazıyor konu sahibi....

ya güzelim ben saati bile görmüyorum ki ya...
başka biride cevaplasın gören varmı kızlar:82:

supercim konu sahibi yazıyor canım.
bende görüyorum

selam herkese kızlar.
22. evli günümden selamlar.

süper istersen siteye yeniden giriş yap. çünkü sen hariç hepimiz görüyoruz. shewall hoşgeldin nasıl gidiyor evlilik

süper istersen siteye yeniden giriş yap. çünkü sen hariç hepimiz görüyoruz. shewall hoşgeldin nasıl gidiyor evlilik

yarenaycım iyi canım güzel herşey. işte 2. haftam işe alışmak zor oluyor biraz.
yemek telaşları dışında iyi.
sizin evlendiğiniz zamanlar yorulduğunuzu falan yazıyordunuz hep
şimdi bende öyleyim.

senin nasıl 5 ay nasıl geçti
çalışıyorsun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…