2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kıs fatma bebişin çok büyümüş maşallah oyyy çok şeker Allah hayırlısıyla eline almyaı nasip etsin inş.darısı başıma neden duvarlara tırmanıcak kıss:44:

sağolasın teyzesiiiii.. endne olucak kız dogru düzgün bişey yaptıgımız mı var :78:

süper senn burc ne :)
bn ergenlıkde annemden yardım alıyotrdum bı donm sonra sadece ve sadece ben :d:d

benim burçta yengeç tatlım

en iyi anlaştıgım burç balıkmış..balıgın en iyi anlaştıgıda yengeçmiş...
Bu kadar olur yani..o yüzden mi vazgecilmedik acaba

bnde ıstanbulll :) bnde gelım mııı :) Allah agız tadıyla yemeyı nasip etsın canm patrcıkları bnmde mmaş gunm ama daha maasın yuzunu goremedım

hera muhasebeciyim demişn smm nin yanındamı yoksa bi şirkette falanmısın....

zuzu sende baya uzakmıssınnn bnm unvden arkdas vardı çok severdımmm aklıma geldı balısesır dıyınceee çok güzel die bahsederdı hep memlektınden :) ever fatma doydugun yer nere ıse oralı oluyo ınsan :)

yapı marketınde on muhasebe canmmm evde durmakdan sıkldıgım için işe başladım ıkı ay oluyo işde hayrlısı bakalım dua edermısın banka için küçük bi gelişme var inşallah olur:) senn meslek ne zuzu ve kızlar ?

yemedim işde yemedim banane yemedim :95:
:90::90: YERSİN YERSİN BACIM

evet baya uzak napalım ekmek parası işde buralara attı devlet bizi

KIZ EVLİSİNİZ OYSAKİ NEDEN İSTEDİGİN ŞEHİRDE OLAMIYORSUNKİ..

FATMA KIZ BİRDE SANA HABERİM VAR..DÜN HABERLERDE SÖYLEDİLER NE BALLISIN YA
MEMUR ANNELERE 24 AY İZİN VAR DOGUMDAN SONRA

supeerr supersinnn :) ardahan ımm baya uzakmıs fatmaaa
TEŞEKKÜRLER CANIM SAGOL

balıkesire sadece 1 kere gittim ben ...ayvalıkta oturuyoruz ilçede...

bende muhasebe canım...mali müşavirin yanındayım...

oha 24 aymı

bende bugün gazetede okudum babalara doğum izni 3 günden 10 güne çıkartılmış....
evlilik ve ölüm iznide 5 günden 7 güne....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…