2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet super hattrladım sankım sea da vardı o topicde dıe hatrlıyorum :) ayy fatma ne kadan ttalı bı surec hamıslıkkk bn daha cocuk oldugumdan once kendımı buyuteyım dıorıum bız ıkı sene sonra faln dfusunuyoruz bebşi hayrlısyle :)

hehehe fatma bende inatımdır yaa...koç burcuyum en bilinen özelliği inatçılığıdır

ya agdaya gıdemıyorum bn utanıyorum :) hangı devırde yasıyoruz dedgnzn seslerını duyar gıbbıyım ama ne bılım hıc yakın gelmıyo bana agda ıcın kuafore gtmek

hadi bakalım şimdi sorguya çekelim :)))))
söle bakim yaşın kaç ,kaç doğumlusun heraa kardeş :)))))

Yaş kaçtı canım ..nasıl gidiyor senin evlilik..

ya agdaya gıdemıyorum bn utanıyorum :) hangı devırde yasıyoruz dedgnzn seslerını duyar gıbbıyım ama ne bılım hıc yakın gelmıyo bana agda ıcın kuafore gtmek :d:d:d
aynen ben bir kes gitmiştim

hayır hera hiç te öle bişey demiyorum
benim ablam kuaför ona gidiyorum evlendiğimden beri....o olmasa bende asla gitmezdim....halen bile utanıyorum yaniii,ablam olmasına rağmen...ama biraz daha rahatım enazından

başkasına asla gitmem asla

sağolasın canım benim güzel tabi yaa o kadar kusuyorum ediyorum ne akdar aç kalsam da ultrasonda görünce herşey geçiyo birden basıyorum kahkayı :) sen kaç yaşındasın ki

hehehe fatma bende inatımdır yaa...koç burcuyum en bilinen özelliği inatçılığıdır
he yaa bende inatımdır ben akrebim ama inat fazladır bende bu çocukda inatçı ben yiyom o çıkarttırıyo

peki memure hanım anltıyorum kasım 13 de 22 oldum istbulluyum :) bankacı olmak ısteyen muhasebecıyım o yuzden bnm hıc bı zman calısasım olmadı sizler bakım :)

yaa benimde olması lazım biri el atsa yaaa uff çok üşeniyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84:

peki memure hanım anltıyorum kasım 13 de 22 oldum istbulluyum :) bankacı olmak ısteyen muhasebecıyım o yuzden bnm hıc bı zman calısasım olmadı sizler bakım :)

bende 8 kasım dogum tarihim : 25 im bende sağlık memuruyum

supercım evlilk güzel giiyo Allaha şükürrr mutluyum huzurluyummm :) Allah herkese mutluk huzr versın :) fatma bnde akrebimmm evet ınatcıyızz bnm bebiş mukunse babsına ceksın balık o cok rahat bı beek olur :) agda için aynı fıkırde olmamıza sevndm bu utancı bı ben yasıyorum sanıyordıum

benim adam yakında duvarlarada tırmanmazsa iyidir haaa :86::87:

balık burcu eşimin burcu..
Utanırım tabide..mesela en yakın kız arkadaşımm vardı bir zamanlar onla alırdık birlikte ondan utanmazdım..aman kendim hallediyorum.başkası acıtıyor.:94:

Bende akşam hop maaşı çekicez..dışarda bir yemek yiyecez..sonra eve gidip uyucaz:97:

kıs fatma bebişin çok büyümüş maşallah oyyy çok şeker Allah hayırlısıyla eline almyaı nasip etsin inş.darısı başıma neden duvarlara tırmanıcak kıss:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…