kimin varki:92:hiç çalışasım yokkkkk
akşam ağdaya gidicem kızlar :92::89:..arse senin epilasyon nasıl gidiyor...başlamışmıydn başlıcakmıydın....
evet super hattrladım sankım sea da vardı o topicde dıe hatrlıyorum :) ayy fatma ne kadan ttalı bı surec hamıslıkkk bn daha cocuk oldugumdan once kendımı buyuteyım dıorıum bız ıkı sene sonra faln dfusunuyoruz bebşi hayrlısyle :)
aynen ben bir kes gitmiştimya agdaya gıdemıyorum bn utanıyorum :) hangı devırde yasıyoruz dedgnzn seslerını duyar gıbbıyım ama ne bılım hıc yakın gelmıyo bana agda ıcın kuafore gtmek :d:d:d
sağolasın canım benim güzel tabi yaa o kadar kusuyorum ediyorum ne akdar aç kalsam da ultrasonda görünce herşey geçiyo birden basıyorum kahkayı :) sen kaç yaşındasın kievet super hattrladım sankım sea da vardı o topicde dıe hatrlıyorum :) ayy fatma ne kadan ttalı bı surec hamıslıkkk bn daha cocuk oldugumdan once kendımı buyuteyım dıorıum bız ıkı sene sonra faln dfusunuyoruz bebşi hayrlısyle :)
he yaa bende inatımdır ben akrebim ama inat fazladır bende bu çocukda inatçı ben yiyom o çıkarttırıyohehehe fatma bende inatımdır yaa...koç burcuyum en bilinen özelliği inatçılığıdır
hayır hera hiç te öle bişey demiyorum
benim ablam kuaför ona gidiyorum evlendiğimden beri....o olmasa bende asla gitmezdim....halen bile utanıyorum yaniii,ablam olmasına rağmen...ama biraz daha rahatım enazından
başkasına asla gitmem asla
peki memure hanım anltıyorum kasım 13 de 22 oldum istbulluyum :) bankacı olmak ısteyen muhasebecıyım o yuzden bnm hıc bı zman calısasım olmadısizler bakım :)
hadi bakalım şimdi sorguya çekelim :)))))
söle bakim yaşın kaç ,kaç doğumlusun heraa kardeş :)))))
supercım evlilk güzel giiyo allaha şükürrr mutluyum huzurluyummm :) allah herkese mutluk huzr versın :) fatma bnde akrebimmm evet ınatcıyızz bnm bebiş mukunse babsına ceksın balık o cok rahat bı beek olur :) agda için aynı fıkırde olmamıza sevndm bu utancı bı ben yasıyorum sanıyordıum :d
benim adam yakında duvarlarada tırmanmazsa iyidir haaa :86::87:
Bende akşam hop maaşı çekicez..dışarda bir yemek yiyecez..sonra eve gidip uyucaz:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?