2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

luxxor yılbaşı çekilişi....super ilgileniyor..katılmak istersen ad soay adres yazıp supere özelden yolla 10 aralıkta çekilişi yapıp kime hediye alacağın özelden sana bildirecek..hepimize yani...
katılmak istermisin..

bnm kociş bole tumrtalı seylı yapmaıyo ama duuu yazdrdımm bakaımmm :) tatlı dıyınce aklıme yemk geldııı evde hiçç ymk yokkk ne yapsamkı karnı bahar ve pırasa varr

herkese iyi akşamlar kıslaar. biz birazdan çıkarız. burdan hooop kuaföre gidiyorum hem kaş bıyık hem ağda

ay kızlar yıl sonu yaklaştı forumda yarışmalar ..
bir kaç dalda oo çok heyecanlı..:18:

yarenay bende dün akşam ablm gelmişti bana ona kaşımı bıyığımı aldırdım....bugünde ben ona gitcem ağda için

hadi herkese iyi akşamlar...iyi tatiller.....
yarenay yarın görüşürz benim temizliğimden sonra

Aaa isterim çekilişe katılmaaakk bu aralar çok bi boğuldum zaten ya fırsat bulabilsem de girsem süpercim sana mesaj atarım canım

yarenay bende dün akşam ablm gelmişti bana ona kaşımı bıyığımı aldırdım....bugünde ben ona gitcem ağda için

hadi herkese iyi akşamlar...iyi tatiller.....
yarenay yarın görüşürz benim temizliğimden sonra

günaydın çalışan hatunlar, forum bekçileri kimler bakalım bugün ya zuzu ben dün gittim kuaföre sadece kaşı bıyığı halledebildik, diğeri için bugün 14,30 a randevu aldım. oysa hazırlamıştım kendimi psikolojik olarak

günaydın hera. ben de 1'e kadar çalışıyorum bugün tatlım. az önce aşkım geldi yanıma bu taraflarda işleri varmış. ohhh onu görünce daha bi hızlı geçti zaman. ama şimdi yine yavaşladı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…