2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sıkıldım artık cumartesi çalışmalarından ..pufff.....

geçen hafta 2 de çıktım kızlar
yarın heralde 5 te çıkarım...bakalım..

ya bnde çlaısyorum yarın puff 12 ye kadar ama olsunnnn keske cumartesılerı çalışma yasak olsa :) Fatmacım hamıs hamıs zor walla Allah yardımcın olsun :) yarn temzlık gunu olan herkesede koly gele

bende cumartesi yaparım..Allah tan bizim alttaki taşındı boş şuan...5 ten sonra hava kararıyor ya gürültü olur diye yapmıyodum yarın akşam yaparım artıkın...
heheheh yarın akşam kocişten yemekler yaşasıınn

malesef işte cumartesileride var..<okul gibi olsa cumartesi pazar tatil olsa

hiçbişey anlamıyorumki pazardan..öğlene kadar uyuyoz sonra.kahvaltıdır temizliktir zart zurt hoopp akşam oluyor....yine yat kalk işe

pazar günü akşam çayına eşimin babanesiyle dedesi gelcekmiş..irmik tatlısı yapıcam kızlar....tarif tabikisi kk

ben de genelde cumartesileri yapıyorum temizliği. Ama pazar günü evde olunca pazartesi günü temizlik yapılmamış gibi oluyor ev.yap yap bitmiyor valla evin işi o yüzden relaxxxx diyorum kızlar:92: :92:

Selam kızlaar ne var ne yok? Bayadır girmiorum ya hayata daldım gittim iş güç...Şimdi de soğuk almışım hastayım:2: Süpercim mesajın gelince ayıktım da girdim bu çekiliş muhabbeti nedir?

oo tebrıkler supercımm yarı seneniz bi süpraysss yapmayı düşünüyormusun? haftaya pazrtesıde bnm yarı ylım oluyo zuzu ırmk cekdı cnm ama eve gıdınce dıyım kociş ırmk tatlııs yapsın

hehehe yapsın kız...
tarifini yazan arkadaş çok iddalı gelen yorumlarda çok olumluydu denicempazar günü...

1. 4 yumurta
2. 1 su bardagi seker
3. 1 su bardagi sivi yag
4. 1 su bardagi yogurt
5. 1 su bardagi irmik
6. 1 kabartma tozu
7. 1 vanilya
8. 3/4 su bardagi un (yani yarim su bardagindan biraz fazla)
9. Surup:
10. 2,5 su bardagi su
11. 2 su bardagi seker
12. Ceyrek limonun suyu
13. Üzerine hindistan cevizi
Hazırlık
14.
Tarifin Hazırlanışı
15. Surup icin seker ve suyu ocaga koyun,
16. Kaynayinca altini kisin ve 10 dakika pisirin.
17. Kapattiktan sonra limon suyunu ekleyin.
18. Bu arada keki icin yumurta ve sekeri cirpin.
19. Sonrada diger malzemeleri ekleyin.
20. Iyice cirpin.Margarinle yaglanmis ve unlanmis
21. bir tepsi veya borcama döküp kek ayarinizda pisirin.
22. Kek ve surup iliyinca surubu keke dökün.
23. Soguyunca bolca hindistan cevizini istediginiz
24. sekillerde serpistirin.Revaniyi buzdolabinda muhafaza edin.

oo tebrıkler supercımm yarı seneniz bi süpraysss yapmayı düşünüyormusun? haftaya pazrtesıde bnm yarı ylım oluyo zuzu ırmk cekdı cnm ama eve gıdınce dıyım kociş ırmk tatlııs yapsın

yok aylara pek şey yapmıyoruz

ama kızlar her ay bitiminde aşkım şu kadar oldu bu kadar oldu dşye muhabbet ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…