ama ben bütün bir yaz tatil yapmadım sabırsızlıkla bugünü bekledim , acayip yorgunum o yüzden
çok bilgim yok ama duyduğum bitane kargo şirketi var bide televizyon kanalı var. hayırdır ?sabret canım
öglen oldu sayılır..akşam olsada yatsak ya.
arse TNT firmasını duydunmu canım
çok bilgim yok ama duyduğum bitane kargo şirketi var bide televizyon kanalı var. hayırdır ?
günaydınn güzel bvayanlarrrrr :)
bir pazrtesı daha bu pazrteseleri sendromlasakda mı saklasak sendromlamasakdamı saklasak çözmüş değilim :)
herkesleri güzel bir hafta beklıyor olsunn dunnn baya keyıflı vee yogundu gec yattık ve uykum kçdı uykuusz b gece gecrdım eve gıdıp uyumak ısteyen bırı daha var supercimm :)
aynen şeker...bilmem tabi öncelikle şartları öğrenmek gerek, hangi pozisyon olacak , ne kadar gelecek vaat edecek, yani yükselme olabilecek bir işmi olacak faalan gibi şeyleri öğrenmek gerek
zaten küçük firmalara girmek bu zamanda akıl karı değilaynen şeker...
iş beni tatmin edicekmi..
ama büyük firma olması hoşuma gitti..:97:
tatlım şartları bilmeden yorum yapmak çok zor. senin şöyle düşünmen gerek , senin bağlı olduğun kurum yani maaş bordronu veren kurum aracı taşaron firma. 4,5 senede ne değiştirdiler ? firme isnini vermiyorum sen vermek istemezsin diye ama bikere daha konuşmuştuk bunu, yani sen büyük firmanın güvencesinde değilsin, o yüzden ben tereddütteyim :44:yani sizce ne yapmalı...büyk firmada 4,5 yıl asgariyle çalışıp ilerisni bilmemekmi..sonrası artadabilir ücret..
yoksa yüksek ücretle büyük yeni bir firmayamı girmeli insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?