2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım şöyle izah ediyim...
katılanlar bana adres bilgilerrini özelden atıcaklar..
sonra ben bir kişi listesi düzenlicem..rakamlar vericem bu kişilere..sonra herkes kendine bir rakam secicek..
bu rakamların karşılıgındaki sectigin rakam seni hediye alacagın kişiye göndercek..

maksat hatırası olsun..küçük hediyler..kargo ile göndercek herkes birbirne..:88:

çok bilgim yok ama duyduğum bitane kargo şirketi var bide televizyon kanalı var. hayırdır ?

tam üstüne bastın ayagını kaldır canım..
tnt hem tv kanalı hemde kargo üzerine çalışıyorlar..uçakları falan var..

netten baktım büyük yabancı bir firmaya ait sahiplari..
eşime bir tanıdıgı demiş aldıralım eşini demiş buraya.oda üstüne düşmemiş..,ben az alıyorum konu ordan başlamış demiş.girsin 1000 alır yemek yol var.falan hoşuma gtti ama net olarak pozisyonu anlayamadım..mali müşavri falan muhasebe bişeyler konuştular ama abi dediki..ben arıyımseni biz pek anlamayız onlar konuşsıunlar dedi..benim için..

bence yanlış anlamış..mali müşavirlikle ilgili bir firmaya benzemiyor..:82:

günaydınn güzel bvayanlarrrrr :)
bir pazrtesı daha bu pazrteseleri sendromlasakda mı saklasak sendromlamasakdamı saklasak çözmüş değilim :)
herkesleri güzel bir hafta beklıyor olsunn dunnn baya keyıflı vee yogundu gec yattık ve uykum kçdı uykuusz b gece gecrdım eve gıdıp uyumak ısteyen bırı daha var supercimm :)

bilmem tabi öncelikle şartları öğrenmek gerek, hangi pozisyon olacak , ne kadar gelecek vaat edecek, yani yükselme olabilecek bir işmi olacak faalan gibi şeyleri öğrenmek gerek

:89::89::89::89:

bilmem tabi öncelikle şartları öğrenmek gerek, hangi pozisyon olacak , ne kadar gelecek vaat edecek, yani yükselme olabilecek bir işmi olacak faalan gibi şeyleri öğrenmek gerek
aynen şeker...
iş beni tatmin edicekmi..
ama büyük firma olması hoşuma gitti..:97:

küçük firmaları seçmek kesınlıkle işkence gerçekdennn hiç bi hakkın olmuyoo az maaşla senden büyük performans beklıyorlarr ve iş ayrımı dıyede birsey yok gelen butun işler senn sorumluluğundan denenmiş onaylanmısdr ve ne yazıkkı hala deneıyoo bankaya girmek istyorum bnde inşallh hayrlısyla olur :)

evt cnım diyorum şuanki debüyük ya..
pişman olma sansım olmaz diyorum ama kısmet ya kafam karışık şu iş konusunda..:89:

yani sizce ne yapmalı...büyk firmada 4,5 yıl asgariyle çalışıp ilerisni bilmemekmi..sonrası artadabilir ücret..

yoksa yüksek ücretle büyük yeni bir firmayamı girmeli insan..

super şartlara bağlı..önce şartları öğren sonra konuşalım bence şimdi ne desek boşş...

iyi öğlenler.herkeşe afiyet bal şeker olsun...

kıslarrrr çok uykum var bugün yaaaa... dün akşam çok geç yattık. sabah bir kalktık saat 7,30. eşimin o saatte servise binmesi lazımdı. apar topar kalktık geldik kahve bile içemedim. nasıl uykum var hala anlatamam. akşam olsa da eve gitsek.

bu arada ben yemek yiyene kadar siz sıcak birşeyler için benden

afiyet olsunnnn yemeğini yemiş olan bayanlarr :) süpercimmm yeni firmanın şartlarını öğrenince bizede soleee bı karsılastrrsn sende kafanda senn ıcın neresı cazipsee orya yelkenı çevirrisn artık :)

ben şuan asgari ücret alıyorum kızlar biliyorsunuz.. stajer olarak girdim..halen herkesin verdigi işleri geri cevirmiyorum arada oluyor..ama genel olarak dosyalma yapıyorum ön muahsebe benimki aslında...tamam tam üstüme kondurulan bişey yokbende düşünüyorumki. sadece kendime ait işlerim olsun diyorum
3, 4 yıl burdamı bekliyim yane..misal bu ücretle...muradıma ermek için..

yoksa yeni bir beni tatmin eden bir maaşla yeni bir işe merhabamı diyim.
ordaki maaş 1000 tl imiş..yemek yol ssk elbette

yani sizce ne yapmalı...büyk firmada 4,5 yıl asgariyle çalışıp ilerisni bilmemekmi..sonrası artadabilir ücret..

yoksa yüksek ücretle büyük yeni bir firmayamı girmeli insan..
tatlım şartları bilmeden yorum yapmak çok zor. senin şöyle düşünmen gerek , senin bağlı olduğun kurum yani maaş bordronu veren kurum aracı taşaron firma. 4,5 senede ne değiştirdiler ? firme isnini vermiyorum sen vermek istemezsin diye ama bikere daha konuşmuştuk bunu, yani sen büyük firmanın güvencesinde değilsin, o yüzden ben tereddütteyim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…