2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay yedim geldim daha bi ağırlık çöktü bna..yarenayın kahvesinden içeyimde accık açılayım bari

dün yemeği yaparken super sen geldin aklıma kıss....fırında patates köfte yaptım...sen bikere resmini koymuştun galiba..ordan aklıma geldi

ne güzel

aynen bahsetmiştişm ya kız stajerdi..maaş ne artmış bişekilde ama ne zman bilmiyorum 10 yıllık elemen daha gecen gün kadroya gecti..arse

uyumak uyumak uyumak .....işte bütün mesele bu...
uyuyalım aynen ya:95:

aynen bahsetmiştişm ya kız stajerdi..maaş ne artmış bişekilde ama ne zman bilmiyorum 10 yıllık elemen daha gecen gün kadroya gecti..arse

işte hayatım onun kararını sen vereceksin

off yaa akşamda çaya misafirim var...((
halbuki daha geçen hafta geldi aynı kişiler (puff

dünkü davetimden sonra bugün uzanıp yatmak istiyordum hayal oldu (

fatma bi doktoru araştırp gelicem demişti dimi kızlar...
heralde bu hastaneye kadar gitti gelemedi bi türlü :)))hehehehe

fatma bi doktoru araştırp gelicem demişti dimi kızlar...
heralde bu hastaneye kadar gitti gelemedi bi türlü :)))hehehehe
geldim geldim burdayım.. çarşamba falan birde askeri hastaneye gidicem ufff bulanıyorum gene ben yaaaaaaaaaaaa

biraz uykularımızı açalım gidip bir çay kahve filan alalım.Yetti bu kadar uyku Akşama ne yemeğiniz var hanımlar??

Son düzenleme:
kızlar tost makineniz var mı varsa markası ne? memnun musunuz* bize bir düğn hediyesi gelmiş sinbo nun fritozu içinde değişim kartı da var electroworldden almışlar onu verip tost makinesi almayı düşünüyorum da..

ya bende hem fritöz hemde tost makinası almayı düşünüyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…