ay yedim geldim daha bi ağırlık çöktü bna..yarenayın kahvesinden içeyimde accık açılayım bari
hadi ya
dün yemeği yaparken super sen geldin aklıma kıss....fırında patates köfte yaptım...sen bikere resmini koymuştun galiba..ordan aklıma geldi
tatlım şartları bilmeden yorum yapmak çok zor. senin şöyle düşünmen gerek , senin bağlı olduğun kurum yani maaş bordronu veren kurum aracı taşaron firma. 4,5 senede ne değiştirdiler ? firme isnini vermiyorum sen vermek istemezsin diye ama bikere daha konuşmuştuk bunu, yani sen büyük firmanın güvencesinde değilsin, o yüzden ben tereddütteyim :44:
uyuyalım aynen ya:95:uyumak uyumak uyumak .....işte bütün mesele bu...
geldim geldim burdayım.. çarşamba falan birde askeri hastaneye gidicem ufff bulanıyorum gene ben yaaaaaaaaaaaafatma bi doktoru araştırp gelicem demişti dimi kızlar...
heralde bu hastaneye kadar gitti gelemedi bi türlü :)))hehehehe
kızlar forumcak uyuyoruz sanırım benim de üstümde bir ağırlık var.
ya bende hem fritöz hemde tost makinası almayı düşünüyorum yaakızlar tost makineniz var mı varsa markası ne? memnun musunuz* bize bir düğn hediyesi gelmiş sinbo nun fritozu içinde değişim kartı da var electroworldden almışlar onu verip tost makinesi almayı düşünüyorum da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?