Fatmacım arkadaşına çok üzüldüm gerçekten. Allah kimseye o acıyı yaşatmasın. İlk çocuğu muydu onun? doktorlar ilk çocukta bu tip olasılıklar yüksek diyor genelde. Ablamın da ilk bebişi aynı olmuştu ve 2 hafta sonra fark ettiler. Allah'tan ablamı zehirlemeden farkına varmışlar, yoksa anne için de büyük riskmiş. sen olumsuzlukları düşünüp de canını sıkma tatlım.
üşüyorummm karnım ağrıyor Benim misafir azcık gösterdi kendini
Evde olmak istiyorum..battaniyemi çekip ufoyu açıp sıcak su torbamıda karnıma koyup yatmak istiyorummmm:2:
zuzu benim misafir de bu hafta sonu gelir büyük ihtimalle. umarım cumartesi gelir de ilk 2 günü rahat geçiririm. geçen ay bayramda olmuştum çok rahattım evde:87: :87:
bende pazar bkledim gelmedi dün gece bi baş ağrısı anlatamam..yorganın altında üşüyorum...dedim kaçışı yok gelicek bu..sabah belli etti kendini...akşamda misafirliğe gidicektik...gitmesem iyi olur aslında
bol..yılbaşı çekilişi bu..katılmak istersen supere özel mesajla ad soyad adresini bildir...galiba pazartesi çekilişi yapcaz..kimkime çıkarsa küçük çapta hediye alıcak hatıra olsun diyerekten....
kıslar dün akşam saat 10'a kadar durmadan çalıştım. önce gittim ütünün başına geçtim. arada yemek yedik onların bulaşıklarını kaldırdım. sonra ütülediklerimi yerlerine yerleştirdim. yatak odamızı topladım, salonu topladım, çooooook yoruldum. dün gazetede haber çıktı burda cumadan itibaren soğuk ve yağışlı gava gelecekmiş. bu akşam da gideyim kışlıkları çıkarayım diyorum. ama bilmiyorum yapabilecek miyim
ben daha bekliyorum yemek için ya... ooohh misss gibi taze fasülyem var bugün. biran önce saat 1 olsa da yesem.
karnını doyurup gelen arkadaşlara açık büfe sıcak içecekler burda, yeşil çaydan nescafeye, türk kahvesinden sıcak çikolata ve sahlepe hepsi burda...
gel vatandaş geeeellll