2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hoşgeldi fatma

zuzu gözlerine nazar degicek kız o ne öle
sagol zuzu..aynen 3 ay ne dmeek 3 ay karda..hemde iyi gecmiş ameliyat..ücretsiz amaeliyat:)
balıkesir burhaniye daha önce söylemiştim ya

Ben kiloyu hic sevmem

Kilo Takintim vardir

Esim diyor ; Sen hamile kalinca ne yapacaksin ozaman kilo alicaksin

Dedim ozaman Mecbur ilk 3 ay dikkat istiyor cünkü ilk 3 ay sadece anne Kilo aliyormus.

nasıl aldın öyle kilo sinem..neler yiyosun anlat bize....

dün etli güveç yaptımm..:79:

hoşgeldi fatma

zuzu gözlerine nazar degicek kız o ne öle
sagol zuzu..aynen 3 ay ne dmeek 3 ay karda..hemde iyi gecmiş ameliyat..ücretsiz amaeliyat:)
balıkesir burhaniye daha önce söylemiştim ya

anaaa burhaniyemi :)) hatırlamıym söleiğini bi 40 dk lık yol bize...

gözler yakıyo demiii ama benimkiler zeytin gibi

Ben kiloyu hic sevmem

Kilo Takintim vardir

Esim diyor ; Sen hamile kalinca ne yapacaksin ozaman kilo alicaksin

Dedim ozaman Mecbur ilk 3 ay dikkat istiyor cünkü ilk 3 ay sadece anne Kilo aliyormus.

canım benim bildiğim en çok kilo son 2 ayda alınıyor, çocuğun tam gelişmesiyle beraber. o yüzden son aylara çok dikkat etmek gerek. bir de annenin genel yapısı çok önemli hamilelikte. kilo almaya müsait bir yapın varsa alıyorsun ve vermen zor oluyor. ama bazı bayanlar vardır onlar da bir senede hiç çocuk doğurmamış gibi oluverirler.

Neyse canlarim...

Muhabbetinize Doyum olmuyor...

Ama benim cikmam lazim yemek yapicam ok. Yoksa aksama Kocam ac kalacak :))

Öpüldünüz sizlere Hos sohbetler

Bye.......

:92::92:

ben de akşama musakka, pilav ve cacık yapcam. bi de tarhana çorbası, canım annnemmm göndermiş görümcemle. çok özledim yaaaa:84: :84: :84:

Neyse canlarim...

Bye.......

ilk 3 ayda kilo alınmıyor zaten ama homili gırtlak yersen alıyorsun tabi son aylarda 4.5. aylardan alıyorsun çünkü artık bebek senin yediklerinden beslenmeye başlıyo ilk 3 ay senden alıyo depoladıgın vitaminlerdir minerallerdir herneyse onlardan alıyo. mesela ben 4 kilo verdim 3 ayda eski pantolonlar hala devam göbekde çıkmadı zaten fazla bakalım

Neyse canlarim...

:

Bye.......

:90::90:
hergün yemek yaparsanız düzenli kilo alırsınız böyle:90::90:

dikkatimi çekti yaa şu arkadaşlık sitelerinden falan tanışan anlaşan oluyomu ki yaa

nasıl yani kıss :) tanışan mutlaka oluyodurda nasıl anlaşıyorlar orasını bilmem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…