2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

fatmaaa kız bebeğin cinsiyeti ne zaman belirleniyor??? bi de isim konusunu naptınız? var mı belli olan isim?

önümüzdeki ay bellie der inş. kendini bebeğim isim yok yaa cinsiyetini öğrendikten sonra bakınırım şöle bugün bişi diyorum yarın begenmiyorum falan bakalım

Super sen diye diye işi değiştiremedin senden önce ben değiştircem galiba

Hazin hikaye - Tuğba Özerk - Şarkı Sözü

Günün hayat tufanında sabrı bulurdum
Yıllar böyle geldi geçti çizgiler oldu
benimle senle okuduğum bu hazin hikaye
anladığım da herşey çok olmuştu
bir an için durup baksam geriye
inadından kalan bu zavallı deliye
gidişinle son bulan bu talihim
artık ölmek vakti değil bu gece bu evde
görmeden hiç sarmadan hiç durulurmu
kalbime bir hançer vurdum kurtulur mu
bu hayat çarkını dönüşüne gülüm uyulur mu

görmeden hiç sarmadan hiç durulurmu
kalbnime bir hançer vurdum kurtulurmu
bu hayat çarkını dönüşüne gülüm uyulur mu

bu çıktı

ya bizim yan dairedeki komşu işten çıkıcak eşinin tayini yüzünden...bi şirketin fabrikasında ön muhasebe yapıyor kadın...bizim eve yakın biyerde...sabah benden sonra gidip benden önce geliyor kadın..tam maaş ne bilmiyorum..bugün yarın oturmaya gelicekler bize ozaman eşim soracak şartları bide tabii eğer yerine geçecek birini bulmadılarsa belki ben geçerim dedik..ama bilmiyoruz daha ortada bişey yok...eşim böle düşündü...sorucaz komşumuza...

kızlar dün 5te çıktım izin alıp...gittim eve az bişey atıştırdım..aldım battaniyemi açtık ufoyu..sonracıma sıcak su da koydum karnıma..ohh çok rahat ettim...şimdi ağrım yok çok şükürrrr

:
wow
şans sana gülecek yani zuzu

yukarıda ..forum actıons..yazıyor ya (forum takip in yannda )...ordan profili düzenle ye gir...ordanda yan tarafta avatar değiştir var...ordan canımmm

walla canım bilmiyorum ki daha bişey yok ortada ....sorucaz bakalım...hayırlısı...
ya bugün ya yarın oturmaya gelcekler..konuşunca yazarım ne olcağını :))

iyiyim cnm, hala daha pis bir ağrısı var,
dün akşam hep yattım,çayımı bile eşim koydu,
bu sabahta yataktan kalkmak istemedim,şuan da da içten içe pis bir ağrısı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…