2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sıck su koysaydın dün akşam...ben koydumda şimdi ağrı flan yok iyiyimm....

sende benim gibi ilaç kullanmıyosan akşama sıcak su koy karnına ayaklarına falan....rahatlatır sıcak seni.....

offff çok sıkıcı bir gün ya... zuzu dün akşam komedi dükkanını izledin mi? nasıl da güzel hamile olmuş de me

akşam olsada gitsek yaççaz uyudum gözlerim çöktü..
bir duş alsam oh..:82:
yarında cuma:97:

Süper
Fatma
Yarenay
zuzu
ajikal
Slm kısslar nasılsınız

günaydın kızlar,
dün regl ağrım yüzünden giremedim pek kk ya,
nasılsınız?
Geçmiş olsun canım ah ah regl diye bişey vardı bide dimi unuttum ben onu :26::26::26:

offff çok sıkıcı bir gün ya... zuzu dün akşam komedi dükkanını izledin mi? nasıl da güzel hamile olmuş de me
İzledim ben de çok komikti ya bir an kendimi düşündüm ayyy git gide kilo alıyorummmmmmm :84: :84: :84:

akşam olsada gitsek yaççaz uyudum gözlerim çöktü..
bir duş alsam oh..:82:
yarında cuma:97:

Sorma canım ya uykudan gözlerim ağrıor ama sebebini biliyorum ben okula bir gün öğleden önce bir gün öğleden sonra geliyorum öyle olunca da bünyem kaldırmyor.

ooo empatik hoşgeldin... nasıl gidiyor hamilelik. bak fatma hala bulantılarla savaşıyor. umarım seninki daha rahattır. bu arada 5 ay olmuş senin ya. cinsiyeti ne isim ne düşündünüz anlatsana...

ooo empatik hoşgeldin... nasıl gidiyor hamilelik. bak fatma hala bulantılarla savaşıyor. umarım seninki daha rahattır. bu arada 5 ay olmuş senin ya. cinsiyeti ne isim ne düşündünüz anlatsana...

Rahatım canım bulantılar gitti artık bu defa da kilolarımı dert ediyorum bu şekilde işe nasıl devam ederim bilmiyorum en kötü kısm bu cinsiyeti belli oldu oğlum olacak Allah nasip ederse isim de Net değil ama eşimle evlenmeden önce düşünmüştük erkek olursa Bera koyucaz diye şimdilik o yöndeyiz bakalım değişebilir de

Merhaba kızlarrr Empatikcim sen de mi hamilesin ne güzel canım yaaa Allah sağlık versin. Biz de inşallah Mart ayında çalışmalara başlicazSüpercim şimdi adresimi atıom canım sana eklersen beni çekilişe. Bir de kaç kişi oldu katılmak isteyen ayrıca hediyede bi sınır belirlediniz mi?

superin kendisi o
yarenay evet çok komikti hamile yaaa...çokda yakışmış....plates nasıl yapyr ama

eklemiştim luxxor..
hayır şekerim kesinlikle bir sınırlama yok..
maksat hatıra...küçük çapta hediyeler..
gönlünden ne koparsa dermişim..
çam sakızı çoban armaganı misal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…