2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydııııııııııııııııııııııııııınnnnnn

maalesef süpercim çok yavaş... ha bire bakım yapılıyor ama kötüleşiyor sanki iyileşeceğine...

günaydın kızlar.....
aldım mesajını super bide illa diyon gönderdim diye gördünmü bana gelmemiş

günaydın kızlar.....
aldım mesajını super bide illa diyon gönderdim diye gördünmü bana gelmemiş

ayyyy bende aldımuff kızlar belim çok agrıyo acıyo yaa.feşlaket uykum var ufff.. ben kime çıktımsa lütfen hediye olarak bana 2-3 gün tatil yollasın :

günaydın kıslar kaç gündür siteye giriorum ama cevap yazamıorum bugün yazabiliorum çok şükür çekiliş yapılmış ben de katılırdım ama işte bir türlü cvp yazamıordum hata veriordu neyse artık seneye kısmetse bu arada incimüge hamileymiş çok sevindim inş ben de size böle bir haber veririm yakın zamanda gerçekten bebeimin olmasını çok istiorum regl günüme 2 gün var bakalım durum ne olucak hasta mı olucam hamile mi olucam ya bi de kıslar hamileliğin ilk berlirtileri regl belirtilerine çok benziormuş ya o yüzden ayırt edemior insan ayyy inş hamileyimdir yaa

inşallah heaven..hadi bakalım...2010 nun en hızlıkarı olarak inci ve seni yazarız inşallah

bu kadar perşinamı hamilelik kız
kolay değil ama güzel bişey:)

valla ben 2 gün kala idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı bende aynı filmlerdeki gibiydi belirtiler:) mide bulantısı baş dönmesi vardı:) birde karın agrısı vardı gaz agrısı gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…