2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

fatmacım benim mide bulantısı yok arada başım dönüor gibi oluor ama tam dönme deil sanki beynim sarsılıor gibi böle bilemiorum psikolojikmi mide bulantısı adet geciktiinde başlar dedi annem hamilelik belirtileri o zaman başlıomuş bilemiorum ama bakalım yaa hayırlısı olmasını çok istiorum gerçi ama hemen de olmaz sizin ilk istediinizde mi oldu yoksa daha önceden istediniz de bir müddet sonra mı oldu hayatım

Üffyaa çok geç kaldım bugün hep aklımdaydı topic Herkesler gitmiş. Ben de birazdan çıkıcam eve gitcem. Geçen haftasonu hastaydım hiç yemek filan yapamadığım için geçtiğimiz haftayı paso yumurta kırarak ve kahvaltı yaparak geçirmiştik. O yüzden bu haftasonu boy bol yemek yaptım şimdi onları bi 3-4 gün idare ederiz Hepinizi seviyorum kızlar görüşürüz Bu arada mandalina ben de 3 ayımı dolduracağım evliliğimin. Eylül 18'de evlendim. Dediğin gibi cicim ayları. Ama arkadaşlar size de oluyor mu bilmiyorum. Bazen eşimin yepyeni hiç bilmediğim yönleri ortaya çıkıyor. Hoşuma gitmeyen bazı şeyler. Yani 5 yıl çıktık biz, birlikte tatillere gittik vs. Evlilik gibi olmuyormuş sanırım. Çok şükür büyük sorunlar diil ufak tefek davranışlar ama insan şaşırıyor. Öptüm yarın görüşmek dileğiyle

merhaba kıslarr... bugün hiç katılamadım aranıza. oh oh 2011'de nüfusumuz baya artacak sanırım. hamişler, hamile kalmak isteyenler falan...

bugün işyerinde iş de yoktu, patron da. biz de ablamla bol bol tembellik yaptık. :87: :87: şimdi evdeyim ve kocişim mesaiye kaldı. mutfağa doğru yol almadan önce bir bakayım bugün neler yaptınız dedim.

yarın görüşürüz

bende 11 eylülde evlendim 4 yıllık beraberliğimvardı aynen dediğin gibi yeni yeni huylar alışkanlıklar görüyorum eşimde ne bu diyorum sen böyle değildin bu huyun yoktu oda ben sana demiştim evlenince erkeklerin yüzde doksanı değişir diye dua et bu kadar değiştim ya maço astığı kestik olarak değişseydim diyr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…