evet yaa o dertler bende de var ama elimden de bişey gelmiyo burda dr bile sıknıtı herşey sıkıntı sadece diyorum Allahım yavrumu snaa emanet ettim sen en iyisini bilirsin diye burda herşey sıkıntı dert yani bakalım Allah bi yol gösterir diye umut ediyorumFatmacım geçmiş olsun. şimdi iyisindir umarım. hamilelikte en ufak bir rahatsızlık bile çocuğu etkiler mi diye düşünülüyor. biz ablamda çok yaşamıştık. ben doğumuna kadar hiç korkmuyorum da asıl beni korkutan doğumdan sonrası. ben çalışmak zorundayım, bebişime kim bakar, nasıl bakar??? herkes hakkında hayırlısını versin Allah. sürekli dua ediyorum.
benim 2 aydan sonra olmuştu olur canım inş. ilk ayda olmuyo zatrn haftalar geçtik heyecan basıyohapi birakali 1 ay 8 gün oldu bakalim iste hayirlisi olsun allahtan.
ay canim ya 3,5 ay ne ki cabucak gecer insan sona dogru daha bir heyecanlanir valla .
benim ablam bakıcıya veriyor yeğenimi. Allah'tan o çok şanslı. süper bir bakıcısı var. çok seviyorlar yeğenimmi. ailece bakıyorlar ve tapıyorlar resmen yeğenime. yeğenim de onları çok seviyor. öyle ki bazı akşamlar ablama gelmiyor onlarla oynamayı bırakmak istemediği için. umarım sen de o kadar şanslı olursun tatlım.
evet canım kıbrıstayım
inş. inş. canım Allah sana zamanında istediğin hayırlı bir anda geliverir inş. şaka maka derken 3,5 ay falan kaldı :)
güzelmiş kız güle güle kullan, nerden esmiş hayırdır :103:
teşekkürler arsecim..
gecenlerde bizde kalmıştı..bak saat geldi bana hediye dedi güzelmiş güle güle kullan dedim...vs..
sonra bana dediki benim evde beyaz saat var sana getiriyim dedi..ertesi gün getirmiş aşkım hemen çantadan çıkardı ..o gitmişti..bizde eşimle baktık..plastik kordonlu biraz basit gelmişti boşver dedim aşkıma..sonra kaynım demiş verdinmi saati demiş eşime o da demiş begenmedi böyle takmaz o demiş:82:
sonra kendiliğinden düşünerek bana jest yapmış
dün eşim verdi al dedi bunu abim sana almış dedi:103:
:102:sonrada arayıp sordu begendimi diye
güzelmiş kız güle güle kullan, nerden esmiş hayırdır :103:
:d İYİ BAKALIM GÜLE GÜLE TAK....
BEN BİRİNE HEDİYE ALSAM ARAYIM BEĞENDİN Mİ DİYE SORMAM...ONUN ARAYIP TEŞKR ETMESİNİ BEKLERİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?