2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet yaa o dertler bende de var ama elimden de bişey gelmiyo burda dr bile sıknıtı herşey sıkıntı sadece diyorum Allahım yavrumu snaa emanet ettim sen en iyisini bilirsin diye burda herşey sıkıntı dert yani bakalım Allah bi yol gösterir diye umut ediyorum
hapi birakali 1 ay 8 gün oldu bakalim iste hayirlisi olsun allahtan.

ay canim ya 3,5 ay ne ki cabucak gecer insan sona dogru daha bir heyecanlanir valla .
benim 2 aydan sonra olmuştu olur canım inş. ilk ayda olmuyo zatrn haftalar geçtik heyecan basıyo

benim ablam bakıcıya veriyor yeğenimi. Allah'tan o çok şanslı. süper bir bakıcısı var. çok seviyorlar yeğenimmi. ailece bakıyorlar ve tapıyorlar resmen yeğenime. yeğenim de onları çok seviyor. öyle ki bazı akşamlar ablama gelmiyor onlarla oynamayı bırakmak istemediği için. umarım sen de o kadar şanslı olursun tatlım.

işde nasip bakalım bizimkide bakıcıya kalacak daha küçücükken Allahdan 4 gün bakacak 8 ile 15.30 arası

kızlar kaynım bana burberyy saat almış..

netten resim buldum ekledim ama benim çerçeve beyaz tabi kordon da krem siyah kırmızı karşım:86:

Eklentiler

• $17513.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
arse kıbrıs tatil için gayet güzel bir yer. tavsiye ederim yani. tabii ki otelin Girne'de olması şartıyla. otelden çıkıp gezmek istersen gidilecek güzel yerler var. tarihi yapılar var. deniz var. insanları rahat. ama yazın nem oranı yüksek olduğundan sürekli yapış yapış hissedersin kendini, onu da belirteyim
ama dışarısı biraz pahalıdır Türkiye'ye oranla. tek eksisi o bence.

ya aslında biz hem gezelim istiyoruz, hem güzel bir otelde hem havuz olsun hem deniz olsun istiyoruz. girne bunun için uygunmu peki,?

canım gezmek istiyorsanız burası biraz problemli. bi kere Türkiye'de alıştığımız toplu taşıma sistemi yok. dolmuşları eski, pis ve her yere gitmiyorlar. taksiyle dolaşmak zorunda kalırsın ki onlar da pahalı. hem havuz hem deniz imkanı olan oteller mutlaka vardır. Girne bunun için en uygun yer adada. eğer gezmek istiyorsanız en mantıklısı araba kiralamak olur. ama onu da yolları bilmediğiniz için tavsiye etmem. bir de trafik burda tersten akıyor, tehlikeli olabilir yani alışıncaya kadar.

güzelmiş kız güle güle kullan, nerden esmiş hayırdır :103:

teşekkürler arsecim..

gecenlerde bizde kalmıştı..bak saat geldi bana hediye dedi güzelmiş güle güle kullan dedim...vs..

sonra bana dediki benim evde beyaz saat var sana getiriyim dedi..ertesi gün getirmiş aşkım hemen çantadan çıkardı ..o gitmişti..bizde eşimle baktık..plastik kordonlu biraz basit gelmişti boşver dedim aşkıma..sonra kaynım demiş verdinmi saati demiş eşime o da demiş begenmedi böyle takmaz o demiş:82:

sonra kendiliğinden düşünerek bana jest yapmış
dün eşim verdi al dedi bunu abim sana almış dedi:103:

:102:sonrada arayıp sordu begendimi diye

:d İYİ BAKALIM GÜLE GÜLE TAK....

BEN BİRİNE HEDİYE ALSAM ARAYIM BEĞENDİN Mİ DİYE SORMAM...ONUN ARAYIP TEŞKR ETMESİNİ BEKLERİM

güle güle kullan canım,

güzelmiş kız güle güle kullan, nerden esmiş hayırdır :103:

:d İYİ BAKALIM GÜLE GÜLE TAK....

BEN BİRİNE HEDİYE ALSAM ARAYIM BEĞENDİN Mİ DİYE SORMAM...ONUN ARAYIP TEŞKR ETMESİNİ BEKLERİM

ben mesaj atım teşekkür ettim zaten şekerimmmmm önce yüzyüze teşekkür ediyim diye düşündüm öylesi daha güzel çünkü

ama o aradıktan sonra msj attım ben..aşkımla işimiz vardı

ay super geçenlerde de benimki diyor..aşkım niye cicilerini giymiyon artık

yazın dedim kışın soğuk:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…