2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kıslarrr...

bugün cumaaaa kaynım da akşam dönüyor Türkiye'ye. kocişimle başbaşa günlerimize dönüyoruz yaşasınnnnnn

günaydın hayırlı cumalar....

boğazım ağrıyor...sanki tıka basa dolu boğazım:2:

çok güzelmiş agladım tabi dün mesela çok çok hastaydım ateşim 38,5 larda idi bebeğim bile hareketli olan yavrum bile çok kıpırdamadı sadece endişelendiğimde yavrum kuzum iyisin sen dimi seslendiğimde kıpırdanıverdi herşeye değer yaa herşeyi hissediyo karnımda iken bile. buün düne göre çok çok iyiyim ve oda seviniyo hehalde kıpır kıpır eşim bile korktu dün benden bişey olucak bana diye gözleri kızarmıştı yazık

fatma nasıl oldu acaba o çok önemli , hamileya ilaçta alamaz :94:

bugün daha iyiym canım işteyim dün fenaydım fecai bir bel agrısı kopuyor sandım acile gittik tbi ordaki mallar ilaç yazıp gönderdiler idrar kan tahlili yapıldı enfeksiyon çıktı idrar yolu enf. diyip yolladılar ateşim 38,5 du beynim patlıyor gibiydi gözümü sabah açabildim anca eşim sabaha kadr başımda dikilmiş yazık garibim sabahda uyanınca sakın sana bişey olmasın kendine çok iyi bakıcaksın kızımızda bende dayanamıyorum diyip bi sarıldı ki herşeye değerdi:)

gecmis olsun kizlar yaa

Dikkat edin kendinize ihlamur falan icin sicak tutun kendinizi salgin varmis bizim burada da öyle salgin var millet dokuluyor ya.

Ay ne güzel bir duygudur senin ki simdi yaa

Acaba ben ne zaman hamile kalacam

Ay ne güzel bir duygudur senin ki simdi yaa

Acaba ben ne zaman hamile kalacam

güzel olmaz mı yaaa hiçbişeyle ifade edemem hele kıpırdanışı yokmu tarifsiz bir duygu tvde anne çocuk hikayelerine aglamaya başlıyorsun artık planlarına onuda ekliyorsun öle bi çok şey yaa

güzel olmaz mı yaaa hiçbişeyle ifade edemem hele kıpırdanışı yokmu tarifsiz bir duygu tvde anne çocuk hikayelerine aglamaya başlıyorsun artık planlarına onuda ekliyorsun öle bi çok şey yaa

Dogrudur canim bir cok insan ayni seyleri söylüyor. dünyanin en güzel duygusu oldugunu.

ins. hayirlisyla saglikli bir sekilde dün yaya gelir canim.

Dogrudur canim bir cok insan ayni seyleri söylüyor. dünyanin en güzel duygusu oldugunu.

ins. hayirlisyla saglikli bir sekilde dün yaya gelir canim.

inş. inş. canım Allah sana zamanında istediğin hayırlı bir anda geliverir inş. şaka maka derken 3,5 ay falan kaldı :)

Neyse fistiklar ben cikim

daha yataktayim. kalkim evi temizlim toparlim saat 1 de araba sürüsüm var..

öpüldünüzz

Kendinize cici bakin

bye....

Fatmacım geçmiş olsun. şimdi iyisindir umarım. hamilelikte en ufak bir rahatsızlık bile çocuğu etkiler mi diye düşünülüyor. biz ablamda çok yaşamıştık. ben doğumuna kadar hiç korkmuyorum da asıl beni korkutan doğumdan sonrası. ben çalışmak zorundayım, bebişime kim bakar, nasıl bakar??? herkes hakkında hayırlısını versin Allah. sürekli dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…