2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hiç yüz vermezdim..gece yanaştığı zamanda keyfim yok masrafları düşünüyorum der sırtımı döner yatardım

böle böle belki anlar..

bari ayda hadi bi 100 lira falan versin annesine mutfak masrafı diye ama her masrafını üstlenmesin..böle bi anlaşma yap....her ay cüzi bi miltar versin gerisine karışmasın..en azından de taksitler bitene kadar de...
taksitler bitincede başka bi yöntem bulursun....

seni seviyorum ama baba evindeki rahatlıktan yeni çıktım bunları bukadar rahatlıkla kaldıramıyorum de...seninle tartışmak istemiyorum..tamm yardım edelim ama ayda şukadar falan de..yani ne bilim damardan girsen...

hiçmi sana sevgi gösterisiyapmıyor..iyi bi anınızda konuş bunları...önünü kesemezsin ama azaltabilirsin enazından..

o kayınvalide de hiç iş yokmuş hadi eşin düşünmüyo kayınvaliden bari düşünse benim kayınvaldie Allah var düşünür taa osmaniyede bize üzülüyormuş az biraz param olsada onlara versem diye.. ev falan aldık şimdikinin kirası falan var kadın kendince hesap etmiş üzülmüş oralardan kargo yollar bize neyi avr neyi yokda yollar salça-pekmez- vs vs kayınvalidede akıl yok arada da ona yakın

canım şimdi kendi eşim için konuşmak gerekirse, iyi anlarında alttan alarak, ona sevgimi altını çize çize belirterek, duygu sömürüsü yaparak konuşurdum. mesela ben şunu almak istiyorum ama idare etmek zorunda olduğum için alamıyorum, beraber şunu yapmak istiyorum ama yapamıyorum falan de. çocukları çok seviyorsa çocuğumuz için şimdiden birikim yapmamız lazım. eksik mi büyüsün bebeğimiz? içimizden geçeni almayalım mı? vs. gir damardan. maaşının yarısını da sakın vereyim deme. ipin ucunu kaçırırsan tutamazsın

fatma sizin evler bitmiş ev mi yoksa daha yapılıyor mu canım?

sana şöle diyim cnm market alışverişini yapar,elektrik suyunu öder ekstra 500 de eline verir.sen değiştirebilirmiyim bunu.

hiç yok cnm diyorum ya insan der bi bukadar masrafın içinde bide bunu yaptırma diye ama nerdee..
insan düşüncesiz olunca dahada habire arayıp isterler.

ne zaman teslim edilecekmiş fatma?

valla agustos diyen var haziran diyen var bu sene ama işde ortada net bi karar yok netleşir yakında mayısda olsa süper olucak yaa doğuma gtmeden evi evi taşımış oluruz

Ins. dogum olmadan tasinip yerlesirsiniz fatma canim ya daha rahat olur senin icin

Hayirlisi olsun tatlim...

napayım kızlar...hertürlüsünü düşünüyorum

ama sencede etkili bi adım olmazmı

napayım kızlar...hertürlüsünü düşünüyorum

Ama sencede etkili bi adım olmazmı

oda çok önemli bri nokta tabiki zuzucum....

Olabilir neden olmasın..stres yapıyorum falan desin..kendimi veremiyorum desin

erkeğin en zayıf noktası bir nebze

madem üçünü de yapıyor...sadece bitanesini yapmasını söle...kesin ve emin konuş...
ya üçünden birini yapsın..yani ya faturalarını ödesin ..ya mutfağını..yada harçlık versin....

yok mok derse sende ailene para gönder...1 ay 2 ay susar bak sonra nasıl patlar..ozaman da sen patlatırsın lafını..seinki ana da benimki değilmi..ihtiyaçları var gönderiyorum de....

evet bak buda süper fikir bence , sende kendi ailene para gönder, ve sakın maaşını kocana verip masraflara ortak çıkma, tek başına kalsın bakalım ne yapacak

zaten bana güveniyo yoksa yapabilirmi.
bakalım akşam konuşmayı düşünüyorum neler olacak kafamı toplamaya çalışıyorum ne sölicem pek bilmiyorumda.

bence şimdiden şunu söyliycem şöyle diycem falan diye kurma kafanda ,çünkü konuşmaya başadığınızda bunların hepsini unutur ve kekelemeye başlarsın oda bütün etkileyiciliği kaybettirir.
O anda içinden ne geliyosa onu ösylersin, bence fazla kasıp ,ezilip büzülmeye gerek yok, sonuçta sen haklısın ve bencilce sadece kendini düşünmüyosun sizi düşünüyosun.
gönlünü ferah tut ve kendi ailene birşey söyleme şimdilik,panik yapıp üzülüp işleri daha fazla karıştırabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…