fatma sizin evler bitmiş ev mi yoksa daha yapılıyor mu canım?
sana şöle diyim cnm market alışverişini yapar,elektrik suyunu öder ekstra 500 de eline verir.sen değiştirebilirmiyim bunu.bari ayda hadi bi 100 lira falan versin annesine mutfak masrafı diye ama her masrafını üstlenmesin..böle bi anlaşma yap....her ay cüzi bi miltar versin gerisine karışmasın..en azından de taksitler bitene kadar de...
taksitler bitincede başka bi yöntem bulursun....
o kayınvalide de hiç iş yokmuş hadi eşin düşünmüyo kayınvaliden bari düşünse benim kayınvaldie Allah var düşünür taa osmaniyede bize üzülüyormuş az biraz param olsada onlara versem diye.. ev falan aldık şimdikinin kirası falan var kadın kendince hesap etmiş üzülmüş oralardan kargo yollar bize neyi avr neyi yokda yollar salça-pekmez- vs vs kayınvalidede akıl yok arada da ona yakın
ne zaman teslim edilecekmiş fatma?
hiç yüz vermezdim..gece yanaştığı zamanda keyfim yok masrafları düşünüyorum der sırtımı döner yatardım
Böle böle belki anlar..
napayım kızlar...hertürlüsünü düşünüyorum
Ama sencede etkili bi adım olmazmı
napayım kızlar...hertürlüsünü düşünüyorum
ama sencede etkili bi adım olmazmı
sana şöle diyim cnm market alışverişini yapar,elektrik suyunu öder ekstra 500 de eline verir.sen değiştirebilirmiyim bunu.
hiç yok cnm diyorum ya insan der bi bukadar masrafın içinde bide bunu yaptırma diye ama nerdee..
insan düşüncesiz olunca dahada habire arayıp isterler.
evet bak buda süper fikir bence , sende kendi ailene para gönder, ve sakın maaşını kocana verip masraflara ortak çıkma, tek başına kalsın bakalım ne yapacakmadem üçünü de yapıyor...sadece bitanesini yapmasını söle...kesin ve emin konuş...
ya üçünden birini yapsın..yani ya faturalarını ödesin ..ya mutfağını..yada harçlık versin....
yok mok derse sende ailene para gönder...1 ay 2 ay susar bak sonra nasıl patlar..ozaman da sen patlatırsın lafını..seinki ana da benimki değilmi..ihtiyaçları var gönderiyorum de....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?