2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

böyle erkekler niye evlenir hiç anlamam..başkalarınında hayatını rezil ediyolar...

canım belkide ben kendine acıyıp fazla masraf yapmadığım için okadar bukadar rahat davranıyo düşünmek yanlışmış demekki ama bende düşünmiyim kendini bakalım napacak..

sakın bu durumda çocuk gibi bi hata yapma..bebeğe yazık...
ya sen böle kendi kendini yemekle bişey değişmicek...oturmaya faln gittiğinde kayınvaline laf arası çaktır...masrafımız çok falan de..biraz sızlan maddi açıdan..belki utanırda enazından o dolabı yaptırmaz..yada parasını sizden almaz...

böyle erkekler niye evlenir hiç anlamam..başkalarınında hayatını rezil ediyolar...

bazen pişman olmuyor değilim biliyomusn nasıl attım kendimi böle bişeyin içine diye annemlerin bunların çoğundan haberi bile yok olsa olaylar daha da büyür ama söyleyemiyorum onlarda habire bize yardımcı olmaya çalışıyo.

bencede sende harca...biray şöle bi senin masrafını görsün.. kızarsa..dersin onlar harcıyo benim rızkımla ben kendime alıncamı zor oluyor ödemek falan desen...

aaa valla okuyunca çok sinirlendim. bol'cum Allah sabır versin. ama insan niye evinin eşinin rıskını yedirir ki böyle. ben olsam dayanamazdım sanırım. alttan almak kolay değil. sen çalışıyor musun?

canım belkide ben kendine acıyıp fazla masraf yapmadığım için okadar bukadar rahat davranıyo düşünmek yanlışmış demekki ama bende düşünmiyim kendini bakalım napacak..
bence eşinle son kez ve sert bi şekilde konuş onlar rahat yaşarken ben kısamam de ve bundan sonra olacakları sen düşün de bi kaç hafta al bişiler gözünü korkut ve durmadan adama evde şu yok bu yok alınacak de eline evr listeyi gitsin hiç acıma valla bak.. aşevimisiniz siz canım ne kadr kazanabilirsiniz ki 3 evi idare etmeye çalışıyo uff sinirlerim ayağa kalktı

yok cnm düşünmüyorum şuanda zaten bebek.ama onlarda anlıcak insanlar değiller diyorum ya hiç umursamadan harcıyolar görümcem malbora sigara içiyo düşün okadar rahatlar görmüyolarmı masraf yapacağımız şimdi kadına bişe desem kalbi falan tutacak hanımefendi herşeye alnır bide sonra üstüme kalacak ağlar falan tüm suçlu ben olurum.

valla ben senin adına pişman oldum resmen...nereye kadar böle gitcek..5 ay çok yeni şimdiden böleyse..belkide düzelir o da var..off...ama ozamana kadar senden pekçok şey gidecek buna eminim(

bu durumda kendi ailenden yardım alma..eşin onada güvenmesin...

boll canım , sonuçta sen çalışıyosun, evin tüm masraflarına yardım ediyosun, onun verdiği rahatlıkta var, bence sen al karşına deki, kusura bakma hayatım, bu evi geçindirmek senin görevin, karı parasına güvenip evlenmeseydin, ben tüm maaşımı kendi geleceğim ve çocuğumun geleceği için biriktiriyorum, artık eve harcama yapmıycam diyeceksin. sonra 1 ay boyunca klimanıda yak şöyle güzel bir fatura geçsi kocanın eline, mutfak masrafınıda hergün etler falan filan güzel geçir, git kendine güzel kıyafeler falan al, akşama kocandan para iste çarşıya gidicem almam gerekenler var bana para ver de. 1 ay böyle dene bakalım, 1 ayla iflas edecek değilsiniz merak etme. zoru görünce ,elinde avucunda kocanın para kalmayınca nasıl yardım edecek neyle edecek, bankalar salakmı 1 ay ödemese hemen ihbarname gönderiyolar , alsın ihbarnameyi aklı başına gelsin, bak noluyo o zaman :84:

aaa valla okuyunca çok sinirlendim. bol'cum Allah sabır versin. ama insan niye evinin eşinin rıskını yedirir ki böyle. ben olsam dayanamazdım sanırım. alttan almak kolay değil. sen çalışıyor musun?
evt canım çalışıyorum.

ev aldık 130 bine bi 10 milyarda içine gerek masus yapacağım masraflarımda var mesela fırınlı ocağım vardı deedimki ben ankastre istiyorum aldırıyorum,yatak odaıyla salona parke yapalım önce masraf çok olacak dedi ben heryeri yaptırıyorum koridor hariç görüyo bunun gibi bisürü masraf daha var Bİ ANLASA.
Boğa burcu inatlığın an alası var ne dediyse o değişmiyo fikri.

Bence sende yap masraf madem onlar geniş geniş takılıyor sende takıl canım..
Seninde her odan ısınsın her istedigini al.:82:

canım bence anlamazlar bu zamana kadr anlamayan insan biraz zor anlar hem rahata insanlar çabuk alışır ee biri herşeyi alıyo niye ortalıgı bulandırayım ki der yani rahat yaşamak avrken karşıdaki istersen bortan yıkılsın umurlarında olur mu yarın birgün Allah korusun başınıza bişey gelse yardım ettik o kadr bi el uzatın deseniz banane etmeseydiniz biz mi istedikd erler valla biran önce kocan inş. gözlerini açar yoksa gidişat ii değil canım

ee nasıl çıkıcan işin içinden...takmıcan ozaman sende harcıcan..sende gidip yiyip içcen..
offf nasıl iş bu böle..gidip yesende kayınvalidende..zaten sizin paranızı yicen ki:95:

bilmiyorm düzelirmi ama çocuk elbet bigün olacak o olunca görecek bakim masrafları yetiştirebileckmi bakalım.

cnm o şimdiden aylık ödemenin yarısını istiyo benden annemlere nasıl yardım edecem yoksa diyo beyefendi.

bu seferde kızın üstüne para ver diye gelmesin..ailesinden kısacağına..

bol sormaya korkuym valla..şiddet varmı canm...

canım arsenin dedikleri çok mantıklı. bir ay dene bakalım öyle ne olacak. ama dediğin kadar inatçıysa da yangına körükle gitmek olacak. ona karşı da önlemini alman, gözünü karartman lazım. eşini en iyi sen tanırsın canım

elbet birgün olucak diyorsun eşine çocuk mevzusundada bu olay düzelmeden çocuk falanda yapmıcam de

ya onlar yüzünden biz kavga ediyoruz ona sinir oluyorum ben onların ruhu duymuyo tabi ben çile çekim onlar sefa sürsün.
şimdi siz olsanız kocanıza nasıl davranırdınız?

yok cnm şiddet yok öle bişe yapmaz hayatta.
çocuk işiyse o çok sveiyo bende çok seviyorm ama o kendine güvenemediği için şuanda hiç lafını ettirmiyo zaten ben yapmam desemde umrunda olmaz şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…