valla adamı karşına al konuş borçlarını koy önüne onların durumlarınıda anlat ilerde çoçugumuz olucak bu akdr borçla nasıl olur falan der bize haciz gelse yardım ederlermi sence gbi gözünü aç biraz sonrada adam yok ben illa ayrdım edecemd erse sende sdersin o0 zman benim de kısma gibi bir durum bekleme de klimayı sabah akşam açarım elbisenin haddi hesabı ayakkabının haddi hesabı olmadan alırım günümü gün ederim de işte aklına ne gelirse bendie ilgilendirmez bundan böyle maddiyat de eks aty gitsin bakalım ne olacak
evt yarın bigün çocuk olduğunda ne olacak ben onu düşünüyorum dedimki biran önce ev alalımda borcun altına girelimde belki daha az verir ama bizimki tutmuş bide üstüne daha fazla masraf yapmaya kalkıyo gelde delirme işte.
böyle erkekler niye evlenir hiç anlamam..başkalarınında hayatını rezil ediyolar...
bence eşinle son kez ve sert bi şekilde konuş onlar rahat yaşarken ben kısamam de ve bundan sonra olacakları sen düşün de bi kaç hafta al bişiler gözünü korkut ve durmadan adama evde şu yok bu yok alınacak de eline evr listeyi gitsin hiç acıma valla bak.. aşevimisiniz siz canım ne kadr kazanabilirsiniz ki 3 evi idare etmeye çalışıyo uff sinirlerim ayağa kalktıcanım belkide ben kendine acıyıp fazla masraf yapmadığım için okadar bukadar rahat davranıyo düşünmek yanlışmış demekki ama bende düşünmiyim kendini bakalım napacak..
sakın bu durumda çocuk gibi bi hata yapma..bebeğe yazık...
ya sen böle kendi kendini yemekle bişey değişmicek...oturmaya faln gittiğinde kayınvaline laf arası çaktır...masrafımız çok falan de..biraz sızlan maddi açıdan..belki utanırda enazından o dolabı yaptırmaz..yada parasını sizden almaz...
bazen pişman olmuyor değilim biliyomusn nasıl attım kendimi böle bişeyin içine diye annemlerin bunların çoğundan haberi bile yok olsa olaylar daha da büyür ama söyleyemiyorum onlarda habire bize yardımcı olmaya çalışıyo.
evt canım çalışıyorum.aaa valla okuyunca çok sinirlendim. bol'cum Allah sabır versin. ama insan niye evinin eşinin rıskını yedirir ki böyle. ben olsam dayanamazdım sanırım. alttan almak kolay değil. sen çalışıyor musun?
bence eşinle son kez ve sert bi şekilde konuş onlar rahat yaşarken ben kısamam de ve bundan sonra olacakları sen düşün de bi kaç hafta al bişiler gözünü korkut ve durmadan adama evde şu yok bu yok alınacak de eline evr listeyi gitsin hiç acıma valla bak.. aşevimisiniz siz canım ne kadr kazanabilirsiniz ki 3 evi idare etmeye çalışıyo uff sinirlerim ayağa kalktı
yok cnm düşünmüyorum şuanda zaten bebek.ama onlarda anlıcak insanlar değiller diyorum ya hiç umursamadan harcıyolar görümcem malbora sigara içiyo düşün okadar rahatlar görmüyolarmı masraf yapacağımız şimdi kadına bişe desem kalbi falan tutacak hanımefendi herşeye alnır bide sonra üstüme kalacak ağlar falan tüm suçlu ben olurum.
valla ben senin adına pişman oldum resmen...nereye kadar böle gitcek..5 ay çok yeni şimdiden böleyse..belkide düzelir o da var..off...ama ozamana kadar senden pekçok şey gidecek buna eminim(
bu durumda kendi ailenden yardım alma..eşin onada güvenmesin...
boll canım , sonuçta sen çalışıyosun, evin tüm masraflarına yardım ediyosun, onun verdiği rahatlıkta var, bence sen al karşına deki, kusura bakma hayatım, bu evi geçindirmek senin görevin, karı parasına güvenip evlenmeseydin, ben tüm maaşımı kendi geleceğim ve çocuğumun geleceği için biriktiriyorum, artık eve harcama yapmıycam diyeceksin. sonra 1 ay boyunca klimanıda yak şöyle güzel bir fatura geçsi kocanın eline, mutfak masrafınıda hergün etler falan filan güzel geçir, git kendine güzel kıyafeler falan al, akşama kocandan para iste çarşıya gidicem almam gerekenler var bana para ver de. 1 ay böyle dene bakalım, 1 ayla iflas edecek değilsiniz merak etme. zoru görünce ,elinde avucunda kocanın para kalmayınca nasıl yardım edecek neyle edecek, bankalar salakmı 1 ay ödemese hemen ihbarname gönderiyolar , alsın ihbarnameyi aklı başına gelsin, bak noluyo o zaman :84:
boll canım , sonuçta sen çalışıyosun, evin tüm masraflarına yardım ediyosun, onun verdiği rahatlıkta var, bence sen al karşına deki, kusura bakma hayatım, bu evi geçindirmek senin görevin, karı parasına güvenip evlenmeseydin, ben tüm maaşımı kendi geleceğim ve çocuğumun geleceği için biriktiriyorum, artık eve harcama yapmıycam diyeceksin. sonra 1 ay boyunca klimanıda yak şöyle güzel bir fatura geçsi kocanın eline, mutfak masrafınıda hergün etler falan filan güzel geçir, git kendine güzel kıyafeler falan al, akşama kocandan para iste çarşıya gidicem almam gerekenler var bana para ver de. 1 ay böyle dene bakalım, 1 ayla iflas edecek değilsiniz merak etme. zoru görünce ,elinde avucunda kocanın para kalmayınca nasıl yardım edecek neyle edecek, bankalar salakmı 1 ay ödemese hemen ihbarname gönderiyolar , alsın ihbarnameyi aklı başına gelsin, bak noluyo o zaman :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?