2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

fatmacım nice saglıklı....mutlu ...umutlarla dolu güzel yıllar dilerim size:123::119::119:

Fatmacıım nice senelere inşallah, eşinle kızınızla mutlu, sağlıklı yıllar geçirmenizi dilerim. herşey gönlünüzce olsun

3 kadın cennete gitmiş demişler ki tek kural var ördeklere basmayın bi girmişler her yer ördek biri basmış bi melek gelmiş yanında çipçirkin bi adam kadını bu adama kelepçelemiş ceza sonsuza dek onla yaşamak diğerleri dikkat ediyor ama biri daha basmış aynı şey olmuş
sonuncu ölüyo korkudan basmıyım diye dikkat ediyor derken bigün bi melek geliyor yanında boylu poslu yakışıklı mı yakışıklı bi adam kadını buna kelepçeliyor bişe demeden gidiyor melek kadın o güne kadar gördüğü en yakışıklı adama bakıyo: ben ne yaptım da acaba senin gibi bi adama keleplçelendim diyo
adam: seni bilmem ama ben az önce bi ördeğe bastım diyo

puhaha

Son düzenleme:
hayırdır canım? işler o kadar yoğun mu? belki rahatlarsın sen de biraz dışarı falan çıkıyordun ya.

Evet canm ya...bizim boş durduğumuz bian yok..bakma sen ben arada dalgamıda geçiyomda..yetiştirmek zor oluyor mesai yapıyorum heray...

Olursa eleman çok iyi olucak enazından faturaları o dizer takar dosyalar...ben işler kontrol yaparım...

zaten çocuğun alakası yok muhasebeyle.....

burda öğrenicek...olursa yaniii
2 yıllık üni bitirmiş..su bilmemnesi..neydi arse adını diyemedim

su bilimimi nedir onun adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…