2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Günaydın kızlarrr...
dlg hoşgeldin canım. Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, mutluluğunuz bebişinizle katlansın inşallah.
heyy 2010 gelinleri bebiş konusunda ne kadar hızlı çıktı

ay şok olsum şuan şaka gibi

defne joy foster evinde ölü bulunmuşl kızlar...

yok böyle dansta oynuyordu daha dün:95::97:

günaydın kızlar

defne joy a inanmıyorum yaa niye olmuş nasıl olmuş kimse söylemiyo yalandır diye düşünüyorum.

günaydın kızlar

defne joy a inanmıyorum yaa niye olmuş nasıl olmuş kimse söylemiyo yalandır diye düşünüyorum.

Son olarak "Yok Böyle Bir Dans" adlı programda yarışmacı olan ünlü sunucu-DJ Defne Joy Foster, İstanbul Caddebostan'daki evinde ölü bulundu.
Annesi Türk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster, üç yıl önce evlenmiş ve bir oğlu olmuştu. İlk olarak Kral TV DJ'yi olarak ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu ile dizi oyunculuğu yapmıştı.

Defne Joy Foster, geçtiğimiz yıl Kanal 7'de de "Zula" isimli programı sunmuştu.

ay arse ölümün şakasımı olur netten bak tüm gazatelerde flaş haber

bence dans yarışması'nda kendini kalbini vs. zorladığından olmuş olabilir malesef ki..

ben de oryantale gidiyordum iki sene önce, ekg çektirdim, doktorum dansı azaltmamı söyledi. kalbinde kolunda ağrı var mı? şu an bile kalp krizi geçiriyor gözüküyorsun demişti..

allah rahmet eylesin. 3 yaşında da çocuğu vardı çok üzüldümm

allah rahmet eylesinevet ya

yarışmada fazla enerjik ve yaramazdı gıcık oluyordu elensin diye ama şimdi çok üzüldüm

Son düzenleme:
kızlar benim sevgililer günü hediyem belli oldu..

ekliyim resimleri hehe:86:

aşkımla biz ihitiyaca göre hediye alırız hep..

parfüm ve maşa isitiyordum ..okeyledi bugün alıyorummm:81:

Eklentiler

• $A089AANCA9CW9UJCAAWC6CVCAOSTC25CA7E6Q1LCAWG71LJCAWP95A1CAQSM49UCA4OQPN8CAWYWXOJCA65NH8PCAGVE...webp
    890 bayt · Görüntüleme: 28
  • $22889.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
oda benden parfüm istedi..

Eklentiler

• $AW2V25SCABYDS1ICACP65DVCAPBXTV6CA8V9Q61CA53IUJBCAEXEXH0CAV5VKFZCAVVKGU2CAY2MG8MCAG6GA8DCA84I...webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 27
güle güle kullan super

ben sevgilime playstatiton 3 alıyorum, acayip süpriz olacak. çookk uun zamandır istiyodu,evlenmeden öncesinden benimle pazarlık yapıyodu, maçlara gitmem ama pla station alırız eve diyodu, bende istemiyodum, evde öyle oyunmuş bilgisayarmış bağımlılık yapacak şeylerle uğraşılmasını sevmiyorum.
şimdi alıcam bakalım ne yapacak kesin kafayı tırlatır

QUOTE=arse3772;17441064]güle güle kullan super

ben sevgilime playstatiton 3 alıyorum, acayip süpriz olacak. çookk uun zamandır istiyodu,evlenmeden öncesinden benimle pazarlık yapıyodu, maçlara gitmem ama pla station alırız eve diyodu, bende istemiyodum, evde öyle oyunmuş bilgisayarmış bağımlılık yapacak şeylerle uğraşılmasını sevmiyorum.
şimdi alıcam bakalım ne yapacak kesin kafayı tırlatır [/QUOTE]

teşekkürler bebeğim sagol

istekleri bilipte almak daha bir zevkli arse degilmi..kalbinde vurmak oluyor hehe:86:

gecen parfümleri gördük göz attım ona..yok boşver yürü yürü yaptı..

ben çözdüm ama aşkımı artık dedimki sen varya en ufak noktada san bişey için kızıcam sende gel sana istedgin şunu alalım diiyp beni gönlümü almaya çalışcan dimi seni gidi seni dedim..

heheheh yapıyor

flört döneminde ihtiyaca göre değilde daha çok karşı tarafı cezbedecek şeyler alınıyo ama evlenince hem evin için ortak bişeyler almaya çalışıyosun, hem ihtiyacına göre almaya çalışıyosun, hemde onun istediği birşeyi almaya çalışıyosun, bence iyi oluyo, tabi bunları yine süpriz şeklinde yapınca daha bir hoşuna gidiyo insanın.

bizimki tam süpriz olacak çünkü ben hayatta aldırmam sana onu, başından kalkmazsın falan diye kesin hayır diyodum. şimdi eve gelip görünce deli olacak :119::124::132:

bizde pek süpriz olmuyor..aşkım hep istedigim görerek ben secim tarzım da olcak şekilde alıyor..

bugünmü alıcan arse?:82:

bakalım eğer bugün erken çıkabilirsem bugün alıcam , çünkü geçen haftada bu haftada hep mesaideydim geç çıktım. dün saat 9 da işten çıktım :84: ölüyorum yorgunluktan ve uykusuzluktan
bugün ikramiyeler veriliyo, bende bunun şerefine şöyle 1 saat erken izin alıp çıkabilirsem ne ala, hatta onuda geçtim tam zamanında 5.30 da çıksam bile öpüp başıma koyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…