hmm....bak sabah sarılmış işte..bence böle küslükleri uzatmamak lazım...
hem sen beğen ben gider pazarlığını yapar öderim demiş...bunlar erkeğin işi işte..tamm deseydin yaa..sende inatlaşıp uzatma bence canım...bırak ödesin..
bol'cum inşallah sakin sakin konuşmanın ve anlaşmanın bir yolunu bulursun canım. inan bana senin için dua ediyorum. evliliğin ilk yıllarının zor olduğunu herkes söylüyor ama Allah baş edilmeyecek sorunlar vermesin. benim de annem derdi yatağa küs girme. çok şükür şimdiye kadar girmedik. ben biraz inatçıyımdır ama eşim flört döneminde yapmadığı kadar alır gönlümü sağolsun. benim de bir kaynım var üniversitede okuyan, kardeşleri yardım ediyor para konusunda. biz evlendiğimizden beri çok para göndermiyoruz. biz aylıkları alınca ortak bir hesaba yatırıyoruz. ordan 50 tl haftalık çekiyoruz kendimize. böylece birbirimizden habersiz harcama yapmıyoruz, para daha bereketli oluyor. sen de öyle birşey sunsan acaba kabul eder mi?
bol bence bu gelişmeler güzel, bencede küslüğü uzatmamak lazım hatta annemin bana öğütü asl yatağa küs girme.sende öyle küslük yapma ama tavırlı ol, yani mesela , o sarılsın ama sen tepki verme, o gülün ama sen ona gülme falan gibi. mutsuzmuşsun gibi davran yani
İNŞALLAH HERŞEY GÖNLÜNCE OLACAK. HAYIRLISI
bizim itiraz ettiğimiz konu annesine bakması değilki zaten, tabi baksın tek başına kadın bakılmazmı günah , senin annen olsa onada bakılması lazım, biz evlatların görevi onlara bakmak. ama problem eşşek kadar erkek kardeşi ve evli kız kardeşi ve hatta onun eşinede bakması
süper döktürüyo hadi hayırlısı bakalım
:81:super sinem'i aratmıyon maşalah
Size bol sohbetler..benim çok ve karışık bi işim vr..mesaiye kalmamak için bugün bitireym diyorum..akşama annmede gidecektim yetiştireym
:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?