amann süper boşverr ne düşünüyosun, bidaha arama bence, o ararsa cevap ver aramazsa arama, böyle insanlarla hiç işim olmaz. 8 ay aramamış sormamış, gelmemiş ne düşüneyim bn daha onu. ister kıskansın ister kıskanmasın manyaklığından yapsın. salla gitsin :92:
yok ya benim bekar arkadaşlarım hala can ciğer arkadaşlarımdır , hiçbir değişiklik olmadı olmazda, o biraz insanına göre değişir. evlenen kişi kendini soyutlar sadece evini eşini düşünmeye başlarsa , karşı taraftada aman o evlendi artık bizimle aynı şeyleri paylaşamaz diye düşünürse tabiki kopma olur.
çok şükür hiiiçç yaşamadım öyle şeyler
tamam işte en doğrusunu yapmışsın , boşver artık senden günah gitti
super geciktin anam ..yok yazılcan bak..koş hemen
ardahandan -18 derecede soguk mu soguk bi günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ııııııınnnnnnnnnnn gözlüklerim kirpiklerim donduuuuuuuuuuuuuuuu burnumn içindeki kıllar bilem dondu
günaydın...
dün akşam 10 da bi uyumuşuz kocişle sabah 7,30 da klktık
çok enerjik uyandık ya..hatta okadar enerjik ki sabah kocişin elinden zor kaçtım:17::78:
napacan cnım 2 senedir burdayım alıştım :):):)bide eve yürüyerek gidip geliyorum sabah işe gel öğlen yemeğe git eve öğlen geri gel akşam tekrar git normalde 15 dk gel,yordum şimdi ise yarım saati buluyoFatma ya ben oralarda yaşayamam hiç :18:
burada çok soguk canım:94:
günaydın kızlarrr...
zuzu ya soğuk bu kocişlere enerji mi veriyordur nedir. ben de zor kaçtım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?