2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

amann süper boşverr ne düşünüyosun, bidaha arama bence, o ararsa cevap ver aramazsa arama, böyle insanlarla hiç işim olmaz. 8 ay aramamış sormamış, gelmemiş ne düşüneyim bn daha onu. ister kıskansın ister kıskanmasın manyaklığından yapsın. salla gitsin :92:

tuhaf geldide bana ondan paylaştım yanlış bir tavır degilkmi onunki

valla canım benim gördüğüm kadarıyla evlenen arkadaşlarla bekar kalan arkadaşlar arasına mutlaka bir mesafe giriyor. çünkü sen ister istemez daha sorumluluk sahibi, daha olgun oluyorsun. ama karşı taraf öyle olmuyor. hele hele 8 aydır gelmemiş en yakın arkadaş o yüzden boşver arama sorma sen de. yaşı büyük mü ki evde kalmışlar gibi çekememezlik yapıyor

QUOTE=yarenay;17450249]valla canım benim gördüğüm kadarıyla evlenen arkadaşlarla bekar kalan arkadaşlar arasına mutlaka bir mesafe giriyor. çünkü sen ister istemez daha sorumluluk sahibi, daha olgun oluyorsun. ama karşı taraf öyle olmuyor. hele hele 8 aydır gelmemiş en yakın arkadaş o yüzden boşver arama sorma sen de. yaşı büyük mü ki evde kalmışlar gibi çekememezlik yapıyor[/QUOTE

benden bir yaş büyük sadece..

ben evlenmeden söylemişti gidiyorsun diye..ister istemez bişeyler degişir demişti

yok ya benim bekar arkadaşlarım hala can ciğer arkadaşlarımdır , hiçbir değişiklik olmadı olmazda, o biraz insanına göre değişir. evlenen kişi kendini soyutlar sadece evini eşini düşünmeye başlarsa , karşı taraftada aman o evlendi artık bizimle aynı şeyleri paylaşamaz diye düşünürse tabiki kopma olur.
çok şükür hiiiçç yaşamadım öyle şeyler

bende soyutlanmışi görünmiyim diye 2 defa mesaj atmıştım o atmadan aman 3 cü olmaz

ardahandan -18 derecede soguk mu soguk bi günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ııııııınnnnnnnnnnn gözlüklerim kirpiklerim donduuuuuuuuuuuuuuuu burnumn içindeki kıllar bilem dondu

günaydın...

dün akşam 10 da bi uyumuşuz kocişle sabah 7,30 da klktık
çok enerjik uyandık ya..hatta okadar enerjik ki sabah kocişin elinden zor kaçtım:78:

günaydın kızlarrr...
zuzu ya soğuk bu kocişlere enerji mi veriyordur nedir. ben de zor kaçtım valla

super geciktin anam ..yok yazılcan bak..koş hemen

İLAHİ ZUZU

GÜNAYDIN MİLLET:80:

zuzucum bizde 9,30 damı 10 damı ne yattık benim gözler bir dinlemiş gör yani..fosur fosur uyudukta ne anlamadım bu işten sabah servisi kaçırdım ben 8,30 geldim işe

burada çok soguk canım:94:

günaydın...

dün akşam 10 da bi uyumuşuz kocişle sabah 7,30 da klktık
çok enerjik uyandık ya..hatta okadar enerjik ki sabah kocişin elinden zor kaçtım:17::78:

zormu kaçtın:90:

ne sabah sabah hiç denemedik..uzmanlar sabahları daha iyi diyormuş ama çok zor ya uykulu uykulu..:82:

Fatma ya ben oralarda yaşayamam hiç :18:
napacan cnım 2 senedir burdayım alıştım :):):)bide eve yürüyerek gidip geliyorum sabah işe gel öğlen yemeğe git eve öğlen geri gel akşam tekrar git normalde 15 dk gel,yordum şimdi ise yarım saati buluyo
burada çok soguk canım:94:

burası kadr değildir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…