2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar ben geldim:91:sizleri çok özledim:48::48: çok şükür sorunsuz kısada olsa güzel bi tatil geçirdim kızlar:66::62:

valla tek önemli şey; sirken kaza atlattı:18:

canım arkadaşımm:70: Bizde seni özledikk:71: Ay en çok adet olup olmadığını merak ettik:52:

ayy olmadım kız:1:yani tatile denk gelmedi:52:düğünde regl oldum :34:tatilde ilk gün girmedim ama yinede havuza çünkü tam bitmemişti mikrop falan kapmayım diye:34:sizin güzel dualarınız ve dilekleriniz kabul oldu aşk dolu güzel bi tatil geçirdim:69:
Ayy geçmiş olsun sirkene ne olduki canım

günaydın kızlar ben geldim:91:sizleri çok özledim:48::48: çok şükür sorunsuz kısada olsa güzel bi tatil geçirdim kızlar:66::62:

hoşgeldin fundammm:64::64::64: nekk seni sayıklıyordu bak. biz kesmedik onu illa fundam dedi başka bişi demedi:33::33:

ay yazıııkkkk:1:

yarenim kızma yaa eklicem ben onları dün dedim dedim yaptıramadım bide grip olmuş pek üstüne gitmedim huysuzun:) zatii gece hiç uyuyamadı burnu tıkalı nefes alamıyo :( benide doğru düzgün uyutrmadı tabii....sabah kalktım salonda tv izliyodu :(( uyuyamamış :((

:9: herkes tatilde ya o d bana taktı yarenim :70:

yaa funda daha yeni gitti yaw...az daha eğlensinnn:26:

günayyyddıınnn

hep bahane hep bahane:20::20: şaka şaka geçmiş olsun kocişine zuzum. güya yaz aylarındayız herkes hasta sanki.

arabayla seyir halindeyken arkadan çarpmışlar Allah'tan bitek araba hasarlı..

ohhh sevindim canımmm:69: nasıl hissediyosun kendini....enerjik mi yoksam ilk iş günü sendromumu yaşıyosun :)))

hoşgeldin fundammm:64::64::64: Nekk seni sayıklıyordu bak. Biz kesmedik onu illa fundam dedi başka bişi demedi:33::33:

Hep bahane hep bahane:20::20: şaka şaka geçmiş olsun kocişine zuzum. Güya yaz aylarındayız herkes hasta sanki.

hoşbulduk yarenim:38:ayy ciddimi :17:bende onu çok özledim:38:hepinizi özledim çok uzunmuş gbi geldi bana:1:

ay yazıııkkkk:1:

yarenim kızma yaa eklicem ben onları dün dedim dedim yaptıramadım bide grip olmuş pek üstüne gitmedim huysuzun:) zatii gece hiç uyuyamadı burnu tıkalı nefes alamıyo :( benide doğru düzgün uyutrmadı tabii....sabah kalktım salonda tv izliyodu :(( uyuyamamış :((
geçmiş olsun eşine zuzumm :/

hoşgeldin kuzummm :48: walla özledik çok :38:
ayy olmadım kız:1:yani tatile denk gelmedi:52:düğünde regl oldum :34:tatilde ilk gün girmedim ama yinede havuza çünkü tam bitmemişti mikrop falan kapmayım diye:34:sizin güzel dualarınız ve dilekleriniz kabul oldu aşk dolu güzel bi tatil geçirdim:69:
Ayy geçmiş olsun sirkene ne olduki canım
herşeyin güzel geçmesine sevindimm :69: düğün nasıldı, nasıl geçti
anlatacak çok şeyin var :9: bizim de soracak bir sürü şeyimiz :9:

arabayla seyir halindeyken arkadan çarpmışlar allah'tan bitek araba hasarlı..

Ohhh sevindim canımmm:69: Nasıl hissediyosun kendini....enerjik mi yoksam ilk iş günü sendromumu yaşıyosun :)))

durgunum:1:düşünsene önce kayseri sonra alanya şimdi urfadayım:33:bi garibim:1:hele dün gün boyu yolda geçti:25:resmen 1 günümüz yola gitti:31:

hoşgeldin fundammm:64::64::64: nekk seni sayıklıyordu bak. biz kesmedik onu illa fundam dedi başka bişi demedi:33::33:
ay evet Fundayı çok sayıkladım dimmi :9:
ama aşk olsun yarenim yaa :19: :19: sen gitsen seni de özlerim :63: hepinizi seviyorum :26: :38:

hoşbulduk yarenim:38:ayy ciddimi :17:bende onu çok özledim:38:hepinizi özledim çok uzunmuş gbi geldi bana:1:
:38: bize daha uzunmuş gibi geldi :1: balayı gibi oldu mu Fundam :69: otel felan nasıldı?

durgunum:1:düşünsene önce kayseri sonra alanya şimdi urfadayım:33:bi garibim:1:hele dün gün boyu yolda geçti:25:resmen 1 günümüz yola gitti:31:

yol yoruyo insanı :25: ama olsun ne kadar çok gezdin :)):10:

fotoları nezamn yüklersin :) oh beee yarenim azcıkda fundaya yüklennn :)))))

geçmiş olsun eşine zuzumm :/

hoşgeldin kuzummm :48: Walla özledik çok :38:

Herşeyin güzel geçmesine sevindimm :69: Düğün nasıldı, nasıl geçti
anlatacak çok şeyin var :9: Bizim de soracak bir sürü şeyimiz :9:

düğünden çok kına gecesi çok güzeldi:62:düğün duygusaldı çok ağladık kardeşim evden çıkarken:5:babam fenalaştı:5:onun haricinde herşey çok güzeldi çok şükür bi sorun olmadı kızlar:8:sorun sorun hepsini cevaplarım:1:

ay evet fundayı çok sayıkladım dimmi :9:
Ama aşk olsun yarenim yaa :19: :19: Sen gitsen seni de özlerim :63: Hepinizi seviyorum :26: :38:

:38: Bize daha uzunmuş gibi geldi :1: Balayı gibi oldu mu fundam :69: Otel felan nasıldı?

yol yoruyo insanı :25: Ama olsun ne kadar çok gezdin :)):10:

Fotoları nezamn yüklersin :) oh beee yarenim azcıkda fundaya yüklennn :)))))

funda foto bekliyoruz senden heemen bize foto yükle..

geçmişe bakamadım nigoş ama merak ettim:38:otel 5 yıldızlı olmasına rağmen eksik tarafları vardı ama genel anlamda güzeldi rus çoktu türk çok azdı..animasyon zayıftı:34:balayı gibi oldu evet:94::89:fotoları inş yarın eklerim düğün ve kınadan bi kaçtane bugün ekleyebilirim onları belleğe atmıştım yanımda:34:

Back
X